Kreikassa pidetään tänään parlamenttivaalit

Kreikassa  pidetään tänään parlamenttivaalit.

Nykyinen keskustaoikeistolainen pääministeripuolue (ND)  on selvässä johdossa  ovensuukyselyn mukaan  (ReutersBBC ) .    Toisena on vasemmistolainen   SYRIZA -puolue. Muistamme, että  hallituksessa ollessaan  Syriza -puolue  teki  (oli pakko) kovimmat sopeutustoimet maan saamiseksi jaloilleen.

Näyttää siltä, että nykyinen pääministeri Kyriakos Mitsotakis  on jatkamassa Kreikan johdossa. 

***

P.s. Tässä samoilla tulilla on mukava  katsoa 10-12 vuotta taaksepäin, kun Kreikan pysyminen euro -valuutassa sai yhdeltä sun toiselta madonluvut. Ja onhan Suomellakin saatavia  Kreikalta, jotka  saadaan takaisin. Tämä on nyt jälkiviisastelua. Taisin itsekkin jossain vaiheessa Kreikan euro -eroa pitää mahdollisena. 

 

 

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu