Laittakaa talteen tämän päivän eduskunnan kyselytunti ja kuntavaalitentti

Nyt on niin paksua kuultavaa  hallitukselta ja erityisesti kepun Saarikolta, ettei verotus muka kiristy maakuntaveron käyttöönotolla.

Suomen koko julkistalous on kriisissä. Tämä hallitus jättää seuraavalle hallitukselle  sellaisen julkisen talouden tilan, että tällä menolla tulee ulkomainen rahoitusraho tekemään  Suomen julkistalouden saneerauksen.

Tästä   maakunta-soteuudistuksesta. Minusta tulisi  eduskunnan puhemiesneuvoston käsitellä ja pyytää perustuslakivaliokunnan näkemys,onko nk. lausuntovaliokuntien menettely ollut sopivaa. Asiantuntijoiden monet kriittiset näkemykset on ao. valiokunnan lausunnosta hallituspuolueitten toimesta karsittu pois. Maakunta-soten rahoitus on täysin auki ja on ennennäkemätöntä
eduskunnan historiassa päättää lakiesityksestä, jonka toiminnallisia ja taloudellisia seurauksia ei tiedetä.

****

+1
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu