Milloin pääministeri ja valtionyhtiön hallitus  ovat olleet näin rajusti vastakkain ?

Pääministeri  Antti Rinne syytti  torstaina eduskunnan kyselytunnilla ja   eilisessä tiedotustilaisuudessa   Postin johtoa  toimimisesta omistajan tahtoa vastaan.

Postin hallituksen puheenjohtaja Markku Pohjola kiistää pääministeri Antti Rinteen esittämät väitteet yhtiön johdon toiminnasta.

Ei muistu mieleen, milloin pääministeri ja valtionyhtiön hallitus  ovat olleet näin rajusti vastakkain ?

Pääministeri Rinne illalla TV1:n klo 20,30 ja MTV klo 22 uutisissa puhui asiasta tavalla, joka ei vakuuttanut  -ainakaan – eduskunnan oppositiota ja ilmeisesti ei kaikkia hallituskumppaneita.

Onko pääministeri jo “rampa ankka”  (ei ole enää  entisenlaista toimintakykyä eikä poliittista uskottavuutta)  johtamaan hallitusta.

Monissa läntisissä demokratioissa  pääministeri jättäisi eronpyynnon viime viikkojen tapahtumien ja pitämiensä puheiden sekä antamiensa haastattelujen  ristiriitaisuuksien johdosta.

Tiistaina 03.12.2019 eduskunnassa käydään välikysymyskeskustelu omistajaohjauksesta, työmarkkinatilanteesta ja eduskunnalle annetusta informaatiosta.

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu