Pääministeri Rinteen punavihreän hallituksen työllisyystavoite karkaa kauemmaksi

Tilastokeskuksen tänään  julkaisema työvoimatutkimus  kertoo, että pääministeri Rinteen punavihreän hallituksen työllisyystavoite karkaa kauemmaksi.

Pääministeri Antti Rinne sanoi viime viikon torstai-illan A-talk -ohjelmassa  laittavansa päänsä pantiksi ellei ole syntynyt tai suunnitteilla 30 000 uutta työpaikkaa vuoden sisällä. Ettei vain kävisi niin, että vuoden kuluttua työllisyysasteen (%) edessä on miinusmerkki nykyiseen työllisyysasteeseen verrattuna. Monien asiantuntijoiden mukaan budjettiriihi osoitti , että Rinteen hallitukselta puuttuu kyky tehdä vaikeita työllisyyttä kohentavia  päätöksiä.

Onneksi eduskunta pääsee keskustelemaan pääministeri Rinteen hallituksen  työllisyys- ja talouspolitiikasta.

****

Pääministeri Rinteen hallituksella edessä miljardiluokan menojen leikkaukset, jos…

 

 

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu