Paine Valko-Venäjällä kasvaa presidentti Lukašenkaa vastaan

Neuvostoliiton viimeinen presidentti Mihail Gorbatšov  vaatii diktaattori Aljaksandr Lukašenkan eroa. Asiasta uutisoi  The Moscow Times .

Myös Valko-Venäjän tunnetut huippu-urheilijat vaativat Lukašenkan eroa . Asiasta uutisoivat  mm. YLE  –DW.

 

Kansainvälinen jääkiekkoliitto (IIHF)  – ei vielä – ole muuttanut kantaansa vuoden 2021 jääkiekon MM-kisojen osalta. Suomella on “oma lehmä ojassa”, kun vuoden 2022 MM-kisat ovat Suomessa Tampereella.

***

Minulla on sellainen tuntuma, että jos Joe Biden valitaan USA:n presidentiksi, hän tekee  Valko-Venäjän MM-kisojen osalta saman kuin presidentti Jimmy Carter  vuoden 1980 Moskovan olympiakisojen osalta: USA ei osallistunut kisoihin.

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu