Persu -puheilla  tai viittauksilla eivät maahanmuutto-ongelmat ratkea

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön  haastattelu on juuri nähty ja kuultu TV1:ssä.

Haastattelussa käsiteltiin Afganistanin viimeaikaisia tapahtumia ja Ukrainan kriisiä sekä kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia. Haastattelun aluksi tuli esille presidentti Sauli Niinistön eilinen tapaaminen  Etyj:n  pääsihteeri  Helga Schmidin  kanssa ja mahdollinen Etykin juhlakokous vuonna 2025.

Tartun yhteen haastattelun kohtaan, jossa presidentti Niinistö totesi, ettei persu -puheilla  tai viittauksilla maahanmuutto-ongelmat ratkea.  Niinistön mukaan maahanmuuttoon liittyy ongelmia, joista pitää puhua. 

Tuo Niinistön toteamus on yhtä lailla heitto PS:n nykyiseen politiikkaan, kuin tahoille, jotka arvostelevat muita puolueita  maahanmuutto-ongelmien nostamista esille. Onhan täällä US:n blogeissa  tuon tuostakin enemmän tai vähemmän asiatyylillä heitetty kritiikkiä, kun joku muukin puolue puhuu maahanmuutto-ongelmista.

+4
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu