Presidentti Niinistö käynee  Valkoisessa talossa ennen virkakautensa päättymistä

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on syksyn aikana käynyt vierailulla mm. Italiassa   ja      Saksassa   sekä  on nyt alkuviikosta  käymässä   Puolassa .  Tässä yhteydessä tulee lisäksi mainita, että presidentti Niinistö on tavannut  Naton huippukokouksessa ao. maiden valtiojohtajat, Pohjoismaiden johtajat ja  esim. JEF-maiden päämiehet  huippukokouksessa.

Ja sitten toisinpäin. Presidentti Niinistön virkakaudella ovat Helsingissä käyneet  mm.  Kiinan  presidentti Xi Jinping , USA:n nykyinen presidentti  Joe Biden  ja edellinen presidentti Donald Trump   yhtä aikaa Venäjän presidentti  Vladimir Putin.

Ennustan, että presidentti Niinistö käynee vielä Valkoisessa talossa ennen virkakautensa päättymistä. Presidentti Niinistö on Suomen presidenteistä eniten käynyt Valkoisessa talossa.

Luettelo presidentti Niinistön valtiovierailuista vv. 2012-2024 (ks. myös Wikipedia).

****

P.s. Miksei Venäjän Helsingin  suurlähettilästä  ole kutsuttu puhutteluun tämän sopimuksen rikkomuksista. Vai onko ilman julkisuutta ?

***

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu