SDP:n suuri hoitajamitoitusbluffi

Eduskunnassa näyteltiin ennen huhtikuun eduskuntavaaleja   vaalikaudella suuri poliittinen lakialoitehuijjaus.

Lakialoite koski ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista annetun lain muuttamisesta. Vihervasemmisto SDP:n johdolla piti lakialoitteesta  kaikilla areenoilla voimakasta ääntä, että kysymys on vain yhteen ao. lakipykälään lisätekstin lisäämisestä ja asian piti olla silloisen eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Krista Kiurun mukaan varttitunnissa  selvä. 

Lakialoitteessa ei mainittu  mitään, että aloite vaatii kuntien kuulemista

Tänään on julkistettu  vanhuspalvelujen lakiluonnos, jossa  vanhusten hoitajamitoitus nousee vasta vuonna 2023.

Lakiluonnos hallituksen esitykseksi lähetetään lausunnolle lähipäivinä, johon ei taideta varttitunnissa saada keltään lausuntoa.

Näyttää siltä, että   äänestäjät  muistavat SDP:n vastuuttomat puheet ennen eduskuntavaaleja.

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu