Suomella on vaikutusvaltainen tasavallan presidentti

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö oli  hetki sitten  TV:1 Ykkösaamussa  haastateltavana.

Eilen presidentti Sauli Niinistö keskusteli ensin EU-puheenjohtajamaan Saksan liittokansleri Angela Merkelin  kanssa ja myöhemmin Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa.

Molemmissa keskusteluissa olivat esillä venäläisen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin ja Valko-Venäjän tilanne.

Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi on tänään siirretty ambulanssilennolla  Venäjän Omskista  Berliiniin. Presidentti Niinistön mukaan hän oli ilmeisesti ainut valtiojohtaja  siihen mennessä, joka soitti  oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin saamiseen Berliiniin. Presidentti Niinistö sanoi Putinille keskustelleensa aiemmin asiasta liittokansleri Merkelin kanssa,

Tuossa  TV1:n haastattelussa presidentti Sauli Niinistö asetti valtioviisaasti   sanansa oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin ja Valko-Venäjän tilanteesta.

Suomella on tällä hetkellä  vaikutusvaltainen  tasavallan presidentti.

****

Eduskunnan puolustusvaliokunnan  Ilkka Kanerva sanoo Verkkouutisten haastattelussa,, että Valko-Venäjä on iso huoli Suomelle.

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu