Suomi on  kahden rokotuksen saaneiden tilastossa  jälkipään valvojia, miksi ?

Euroopan tautikeskus ECDC:n  tilaston   mukaan  Suomi on  kahden rokotuksen saaneiden tilastossa  jälkipään valvojia, miksi ?

Toisen koronarokotusannoksen  saaneita Alankomaissa 44,1 % , Saksassa 42,3 %, Tanskassa 39,9 %  ja Ruotsissa 38,1 %  ja …  Suomessa  23  %.  Tilaston luvut muuttuvat päivittäin, ja ovat jo vanhoja lukuja tänään.

IS:n  aamun uutisen mukaan Husin alueella sairaala­­hoitoon joutuvista korona­potilaista suurin osa on rokottamattomia.

Ja päivän (06.07.2021)  luku:  222

****  

Covid Live Update

Ei tämä pandemia  jätä Suomea eikä muita maita rauhaan, ei tänä vuonna, eikä ensi vuonnakaan.

Maailmantaloudessa ennakoidaan voimakasta kasvua – myös Suomelle.  Mutta mitkä ovat  pandemian jatkuessaan velanotolla asioitaessa ratkaistaessa  uhkakuvat.

Valtiokonttorin tilaston mukaan valtion bruttolainanotto on tänä vuonna 38,5 mrd  ja oli viime vuonna 39,9 mrdValtionvelan korko  – momentin menot ovat olleet aiemmin takavuosina  monta miljardia  ja yli puolta pienemmällä valtion velkakannalla. Lue  Ylen  uutinen, jos et minua usko.

+1
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu