THL:n maskiohjeita ei julkaistu ministeriön linjauksen vastaisina

Valtiollinen  YLE   uutisoi eilen  THL:n maskiasiassa , mitä siellä oli valmiiksi jo maskin käyttöohjeiksi tehty.

Lainaan em. YLEn uutisen tekstiä:

”Minkälainen materiaali maskien käyttämisestä ei kelvannut sosiaali- ja terveysministeriölle huhti-kesäkuussa? Tähän saatiin lisävaloa perjantaina, kun Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) antoi julkaisematta jääneet materiaalit STT:lle tietopyynnön jälkeen.”


THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta vastasi pääministeri Sanna Marinille, ettei THL antanut maskien käyttöohjetta.  Vastauksen jälkeen pääministeri Marin totesi asian olevan loppuun käsitelty.

Tuo YLEn uutisointi oli enemmän kuin paikallan asemoimaan STM vs THL toimintaa maskiasiassa.

…että tämäkin  oli sellaista pääministerin Twittermiekkailua, jota sanaa IS:n politiikan toimituksen tuottaja Hanna Vesala  käytti tuossa mainiossa kolumnissaan.

 

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu