Ukrainan presidentillä tänään vieraita yli 40 maasta

Ukrainan presidentti  Volodymyr Zelenskyi saa tänään vieraita, jotka osallistuvat  Krim -foorumin huippukokoukseen Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa.

Kiovan huippukokoukseen osallistuu  edustajia kaikkiaan 44 maasta ja kansainvälisestä järjestöstä. Valtionpäämiestasolla ovat edustettuna  Viro, Latvia, Liettua, Puola, Unkari, Slovakia, Slovenia ja Moldova. Eilen erostaan ilmoittanut Ruotsin pääministeri  Stefan Löfven matkustaa Kiovaan.  Myös Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistuu  huippukokoukseen.

Huippukokouksen tavoitteena on suunnata kansainvälisen yhteisön huomio  Venäjän laittomaan Krimin  miehitykseen ja  Ukrainan sotaan.

+8
SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu