USA:n presidentinvaalit voitettiin ja hävittiin kaikkien aikojen äänimäärillä

USA:n presidentinvaalit voitettiin ja hävittiin kaikkien aikojen äänimäärillä  (Tulokset 1789-2016 ).

Tämän vuoden vaaleissa ehdokkaiden äänikertymä on tässä vaiheessa: Joe Biden   74,6 milj. ääntä  ja       Donald Trump  70,4 milj. ääntä (luvut muuttuvat vielä).

Joe Bidenin äänimäärä on mahtava – kaikkien aikojen suurin määrä USA:n presidentinvaalien historiassa.

Mutta myös Donald Trump on saamassa  yli 70 milj. ääntä eli  yli 7 milj. ääntä enemmän kuin vuoden 2016 vaaleissa. Kuinka moni olisi tähän uskonut.

Maailmalla ollaan helpottuneita   USA:n presidentinvaalien tuloksesta.  Joe Bidenille  sataa onnitteluja ympäri maailmaa.

Vaalit hävinnut istuva presidentti Donald Trump ei ole tunnustanut tappiotaan ja onnitellut vaalien voittaja Joe Bideniä. Toivottavasti   20.01.2021   mennessä Joe Bidenin virkaanastujaisiin mennessä Donald Trump sen tekee.

****

USA:n presidentit   1789- 2016 . Joe Biden on 46:s USA:n presidentti tuohon luetteloon.

 

 

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu