Yritykset näkevät hallituksen onnistuneen huonosti koronasta johtuvan talouskriisin hoidossa.

YLE uutisoi tänään  kauppakamarien kyselyyn viitaten, että koronan aiheuttama talouskriisi on hoidettu surkeasti (tuo sana  em. uutoisesta).

Kyselyn tulos on suorastaan musertava  ja vakava  viesti hallitukselle.

Lue lisää tästä tiedotteesta.

****

Toinen Ylen uutinen –  illan  a-studioon viitaten – on,  miksi kasvomaskeista tehdään selvitys vasta nyt?   Milloin ja kuka ottaa  vihdoin STM:n johtamisesta poliittisen vastuun ?

***

Nämä edellä olevat uutiset ovat jatkoa   tähän luettelosarjaan  (Valvonta lentoasemalla suojavarusteiden riittävyysHVK:n hankinnatEU-hankinnatyritysten tukeminen –  avustajien runsauseduskunnan tiedonsaanti ). 

****

Vaikka kansalaisilta muutoin tulee – vielä – hyvä palaute itse koronapandemian hoidosta,  tuskin näin tulee pitkään enää jatkumaan.

Kasvomaskiasissa pompottelu   kuuluu  samaan sarjaan nykyisen hallitusohjelman  (PM Rinne/kesäkuu 2019   ja PM Marin/joulukuu 2019)  )  uudelleen laatimisen kanssa. Suomen talous on ajautunut niin pahaan kriisiin, että hallitusohjelman uudelleen laatiminen puhtaalta pöydältä tulisi aloittaa niin, että se on valmis ja käsiteltäväksi elokuun hallituksen budjettiriihessä.

****

Putoaako Suomen talous kuluvana vuonna  jopa alle  vuoden 2008  BKT-tason ?

SJPHKI

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu