Miksi valtionjohto ei Suomessa osallistu tuomitsemaan kommunismia?

Itäisen Euroopan maiden johtajat ovat kirjoittaneet EU:lle vetoomuksen, jossa vaaditaan kommunismin tuomitsemista. Kommunismiin on heidän mukaansa suhtauduttava yhtä tuomitsevasti kuin natsismiin. Valtiopäämiehien mukaan Kremlin nykyinen toiminta kumpuaa Neuvostoliiton ja sitä edeltäneen Venäjän imperiumin perinnöstä ja siitä, ettei maa ole koskaan joutunut vastuuseen hirmuteoistaan.

Eräs itäisen Euroopan maa kuitenkin loistaa poissaolollaan. Miksei Suomen valtionjohto ole allekirjoittanut vetoomusta? Vaikkei Suomi olekaan entinen Neuvostomaa, on täysin selvää, että kommunismin kauheudet ovat yltäneet myös Suomeen ja suomalaisiin, aiheuttaen myös historian suurimman suomalaisten joukkomurhan.

Viime vuosikymmeninä Euroopassa useita poliittisia tahoja on tuettu Neuvostoliitosta/Venäjältä, Saksan vihreät ehkä vaikutusvallaltaan merkittävimpänä aiheuttaen sekä järkyttävän turvallisuusuhan että laajimman ympäristötuhon Euroopassa ydinvoiman vastustuksella.

Myös Suomessa vihreät ovat tehneet merkittävästi töitä lisätäkseen Suomen Venäjä-riippuvuutta. Huolimatta osan puolueen jäsenten hyvistä tarkoitusperistä kokonaiskuvaa tarkasteltaessa vihreä puolue ja liike on toiminut Euroopassa enimmäkseen kommunismin piilopuolueena ja myöhemmin Venäjän edun ajajana aiheuttaen samalla katastrofaalista ympäristötuhoa.

Viimeisimpänä tavoitteenaan vihreät ovat ottaneet tehtäväkseen kampanjoida sen puolesta, että miehet sortavat Euroopassa/Suomessa naisia, mikä on erinomaista propagandaa Venäjän käyttöön, jolla venäläisille voidaan perustella vihamielisiä toimia länttä kohtaan.

Kuten Saksassakin myös Suomessa vihreillä on tästä huolimatta suurta vaikutusvaltaa maan politiikkaan, joten ei taida olla ihme, ettei myöskään kommunismin tuomitseminen kiinnosta. Ja luonnollisesti vihreät ei ole tässä puolueena yksin.

Koska maassamme vallitsee demokratia täällä saa harjoittaa hyvinkin monenlaista politiikkaa, myös tukea Venäjää. Pitäisin kuitenkin äärimmäisen tärkeänä, että nämä taustavaikuttimet nostettaisiin nyt turvallisuussyistä selkeästi esiin ja esimerkiksi vihreiltä pitäisi kieltää vihreät nimen käyttö valheellisena kansan harhaan johtamisena. On myös teetettävä selvitys, ketkä päättäjät eivät ole tähän kommunismin vastaiseen ja Venäjän toimet tuomitsevaan kampanjaan halukkaita osallistumaan, jotta myös kansa tietää keitä he todella seuraavissa vaaleissa äänestävät.

+19

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu