Poliittisilta ajatushautomoilta veronmaksajien rahat pois

Järkytyin eilen kuultuani, että poliittiset ajatushautomot saavat valtion rahoitusta tieteen rahoitusbudjetista. Näillä propagandatoimistoilla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa, tiede tuottaa puolueetonta tietoa maailmasta kun taas poliittisten ajatushautomoiden tarkoitus on vain ja ainoastaan tuottaa ideoita kuinka keskittää valtaa enemmän omalle porukalle.

Ajatushautomoiden idea on tuotu Yhdysvalloista, jossa nämä toimivat yksityisellä rahalla. Tänne sosialistiseen ja korruptoituneeseen maahan malli tietenkin tuotiin niin, että veronmaksajat maksavat niiden pyörittämisen.

Lääketieteellisen tutkimuksen valtionrahoitus on pudonnut neljäsosaan 90-luvun tasosta rämpien nykyään pohjamudissa. Meillä on paljon kamalia sairauksia, joita ei osata parantaa ja tälläkin hetkellä Suomessa kymmenittäin lapsia odottaa saattohoidossa kuolemaa. Silti tieteen rahoitusta yli puoli miljardia on nykyään suunnattu poliittisen propagandan tuotantoon!

Ei ole ihme, että valtion menot ovat korkeat vaikkeivat kansalaiset saa mitään kunnollista vastineeksi, poliitikot ovat joka mutkan kautta ohjanneet verorahoja oman asemansa edistämiseen.

Näiltä turhilta jauhantaklubeilta on välittömästi otettava valtion rahoitus pois ja ohjattava se tieteeseen, joka esimerkiksi pyrkii vähentämään kärsimystä tai muuten tuottamaan rehellistä tietoa maailmasta.

+15

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu