Seksismi ja Kokoomus

Vihreiden puheenjohtajan sijaisena toimiva Suomela oli suorassa lähetyksessä moittinut kokoomusta, että kyllä kertoo jotain puolueesta kun heillä ei ole koskaan ollut naispuheenjohtajaa.

Niin, kertoisikohan se jotain niin arkista kuin että kokoomus on selkeästi enemmän miesten puolue? Kokoomuksen äänestäjistä enemmistö on miehiä ja myös kokoomuksen puoluetoimintaan osallistuu enemmän miehiä. Joten aivan todella outoa jos puheenjohtajaksikin päätyy mies.

Nyt kun kaikista puolueista on tullut ilmastopuolueita, vihreät ovat käyneet puolueena turhaksi. Aina voi kuitenkin yrittää vielä jotain, ja nyt Yhdysvalloista tuotu patriarkaattisatu yritetään ulottaa uudeksi tärkeimmäksi teemaksi.

Haluan kuitenkin muistuttaa kaikkia liberaaleina itseään pitäviä vihervasemmistolaisia, että liberaalius ei ole sitä, että tiede hylätään ja keksitään omia satuja, joilla oikeutetaan laissa määritellyn yhdenvertaisuusperiaatteen mitätöiminen.

Vihreissä puolueen puheenjohtajan sijaiseksi olisi ollut tarjolla myös Atte Harjanne, joka älyllään ja karismallaan voittaa Suomelan kymmenen nolla, mutta häntä ei voitu valita, koska hän on mies. Ja nyt puolue haluaisi, että kaikissa muissa puolueissa ryhdyttäisiin toimimaan yhtä seksistisesti miehiä kohtaan?

Koko maan asioista päättäminen ei ole mitään pelleilyä, vaan sekä nykyisten että tulevien suomalaisten elinolot ovat vaakakupissa. Nyt olisi korkea aika kun sekä kokoomuksessa että muissa puolueissa noustaisiin ääneen vastustamaan tällaista syrjintää, joka taannuttaa valtion kyvykkyyden merkityksen haihtuessa olemattomiin.

+14

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu