Sedät

Vihreät ovat viime aikoina joutuneet kamppailemaan entistä synkempien kannatuslukujen kanssa, eikä syy ole vähiten epätieteellisen patriarkaattihömpötyksen ja kohtuullisen idioottimaisia ratkaisuja maailman parantamiseksi tarjoilevan johdon.

Siinä missä vihreiden puolueen perustajat aikanaan merkittävästi edistivät luonnon ja ilmaston huomioimista yhteiskunnassa, nykyvihreiden yhteiskuntaan tuoma hyvä on lähinnä materiaaliaineiston tuottamista huvittaviin meemeihin. Heikko menestys ei kuitenkaan tarkoita heille jarruttamista alamäessä vaan kovempaa kaasuttamista kohti pohjaa.

Vihreät ovat näyttävästi julkaisseet vaalisloganin ”Ihmisoikeudet tarvitsevat puolustajia joka päivä. Muuten sedät ottavat ne pois.”

Ihmisoikeuksien pois ottaminen on rikollista, ankarasti tuomittavaa toimintaa. Vihreät ovat siis päätyneet leimaamaan koko ihmisryhmän ”sedät” rikollisiksi ja tarjoavat itsensä äänestämistä ratkaisuksi näiden hirviöiden kuriin laittamiseen.

Esko Valtaoja totesi aiemmin vihreistä ”Vihreä liike on paljon vaarallisempi kuin stalinismi aikanaan. Vihreä liike vaarantaa koko maapallon, ihmisen ja luonnon tulevaisuuden”

Kaikkien ”setien” syyttäminen pienen joukon tuomittavista teoista on jälleen askel kohti entistä autoritärisempää toivemaailmaa, jossa pahuuden leimalla on vaiennettu ei toivottuja yhteiskunnan ääniä.

Nämä pahat sedät lienevät kuitenkin lopulta merkittävässä määrin vastuussa myös kaikesta hyvästä, joka tämän hyvinvointivaltion on vihreillekin mahdollistanut, joten yritys käyttää heidän halventamistaan ponnahduslautana päättäjäksi on todella lapsellista.

Kuten Esko Valtaojakin totesi, he tarkoittavat hyvää, mutta ovat ymmärtämättömiä. Kuitenkin vielä toistaiseksi sedilläkin on ihmisoikeudet, joiden KP-sopimuksiin kuuluu, ettei syyttömiä tuomita syyllisiksi ilman oikeudenkäyntejä.

+21

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu