A-studio tarvitsee jatko-osan

Ihmisiä kuohuttaa syystä Ison Omenan tapaus. Minua kuohuttaa myös Ylen A-studio.

A-studion koko funktio ja pyrkimys oli pistää kansi kattilan päälle siinä miten suuri yleisö saa infoa julkisuuteen tulleen vääränlaisen vartijakoulutuksen ongelmista ja itse tapahtumasta.

Jos A- studio ei tee jatko-osaa missä selvitetään lääketieteellistä näkemystä maahanpainamistekniikasta suhteessa vartijakoulutuksen sisältöihin se syyllistyy tiedon pimittämiseen ja vartijafirmojen suojeluun.

Vartijakouluttaja Stolt on A- studio- ohjelman jälkeen puhunut komplikaatioista koulutuksessa opetettavissa käytännöissä mitkä hän A-studiossa kielsi.

Kysymys siitä että kuka tahansa voi komentaa vartijat jonkun ihmisen satunnaisen suuttumuksen takia poistamaan henkilön kauppakeskuksesta on myös käsiteltävä. Yleisön on saatava tietää mitä ennen vartijoiden ryhtymistä poistamaan naista tapahtui.

Uhri oli aktiivinen helluntailainen ja siinä yhteisössä kasvanut. Onko naimaton ja lapseton, vähän säikky mutta nuhteeton helluntailainen nainen niin arvoton yhteisössä että helluntailaiset vaikenevat kun osapuolina on viiden vartijamiehen porukka ja valtavat virheellisytdet ja puutteet vartijakoulutuksessa sekä vartijafirmoihin pesiytynyt tahallinen huolimattomuus?

Missä helluntailaiset jotka mielellään ovat keskustemassa kun maahanmuuttajia näkyy erilaisissa väkivaltakuvioissa?

Onko huolimaton vartijakulttuuri tärkeä suojeltava helluntaiseliitille ja käsky käynyt suojella sitä?

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu