Ano Turtiainen kivi PS kengässä

Jore Puusa, Puheenvuoron väriläiskä (joidenkin mielestä väriläiskä väärällä paikalla eli väritahra) on dokumentoinut PSpuolueen vihakoneen sisältöä ja ilmenemistä ja tuonut sitä täällä Puheenvuorossa esiin.
On mielenkiintoista että paljastukset Keravan PS’n somevalinnoista eli Keravan PSyhdistyksen politiikasta rohkaista vihailmaisuja ja addiktoida jäseniä päivittäisiin viha-annoksiin , ei johtanut blogin poistoon tai banneihin.
Persut seisovat ”ryhdikkäästi” ja häpeämättä somevalintojensa takana. Se että pieneen Suomeen on saatu kylvettyä vihan ja sadismin ja pahuuden ilmapiiri on PSpuolueelle saavutus.
Mutta sitten Jore Puusa teki virheen ja kirjoitti pikku blogin jossa ladeltiin faktoja Ano Turtiaisesta joka on PS puolueen jäsen vaikka eduskuntaryhmästä väliaikaisesti erotettu.
Tämä olikin PS ilmonapin painajille liian paksua tekstiä. Jore Puusa ei enää saa esitellä löytöjään eikä havaintojaan PS puolueesta, natseista sekä muista oikean äärilaidan kulkijoista Puheenvuorossa. Hänen bloginsa Turtiaisesta joka perustui melko yleiseen tietoon on poistettu.
Jonkinlainen kivi taitaa Turtiainen olla PS puolueen kengässä. En ihan hahmota miten hänen asemansa puolueessa menee? Arka asia tuntuu olevan.
Toivottavasti Puusa pääsee pian takaisin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu