Antinationalistinen hyökkäys

Hyökkäys jolla äärioikeisto moukaroi Yleä on antinationalistinen.

Yle tuottaa ja välittää suomenkielistä ja ruotsinkielistä sisältöä suomalaisille. Ilman Yleä ei äärioikeistolaistekaan lapset olisi saaneet Pikkukakkosta eikä muitakaan suomalaisia yhdistäviä referenssejä vaan olisivat bulkkiin tyytyviä ihmisiä ilman kansallista identiteettiä.

Yle on parasta maanpuolustusta. No sitähän ei äärioikeisto haluakaan että suomalaiset saisivat tietoa ja kulttuurirlämyksiä jotka ovat huolella tehtyjä suomalaisille. Äärioikeisto hsluaa ajaa suomalsiset tiktokkiin ja muualle rakentamaan riippuvuutta kiinalaisen kommunistisen valtion koukuttaviin lyhytpätkiin.

Maanpuolustus ja sotaan varustautuminen ei ole vain  sitä että on armeija ja reservit ja asevarastot. Se on sitä että kaikki pyörii myös kriiseissä. Suomalaisille on voitava välittää infoa ihan kaikesta jos joudumme sotaan. Junien on kuljettava, ihmisten on voitava löytää ohjeita yleltä ja ylen on huolehdittava siitä ettei synny paniikkia ja pystyttävä varoittamaan väestöä tasapuolisesti.

Äärioikeisto on ksnsainvälinen liike joka tähtää kansallisten institutioiden romuttamiseen ja uuteen fasistiseen maailmsnjärjestykseen.

Taistelkaamme kansallisen Ylen puolesta pahaa äärioikeistoa vastaan yksissä tuumin.

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu