Asko Tanhuanpäältä perusasiat hukassa

https://yle.fi/uutiset/3-12267064?s=09

Satakuntalainen kokoomusehdokas aluevaaleissa Asko Tanhuanpää motivoi Ylen haastattelussa miksi kutsuu Erkki Tuomiojaa yhteiskunnan viholliseksi sillä että hän katsoo  Tuomiojan ”suomettumisen jatkumisen keulakuvaksi”. No ok sitä Tuomiojasta todella yritetään rakentaa eikä ihan vailla perusteita menneiltä vuosikymmeniltä.

Mutta Tanhuanpää jatkaa osastolla bullshit ja häränpylly: ”Suomettuminen oli jossain vaiheessa hyvä asia, Kekkosen aikaan, Paasikiven aikaan, se ehkä säästi meitä monelta pahalta, semmoisilta mitä tapahtui Unkarissa ja tapahtui Tsekkosslovakiassa, mutta se ei minun mielestäni kuulu enään tähän aikaan.”

Faktaruutu:

Suomettuminen terminä viittaa nimenomaan Kekkosen aikaan. Ken sitä pitää hyvänä silloin on se varsinainen suomettumisen jatkaja. Tanhuanpää jatkaa suomettumispötypuhetta.

Suomettuminen nimenomaan pyrki lähentämään meidän asemaamme, siis Suomen asemaa, Tsekkoslovakian ja Unkarin ja koko Varsovan liiton alueen maiden asemaa.

Kokoomus oli suomettajapuolue ( paria suoraselkäistä ihmistä lukuunottamatta) siinä missä SD.

Kokoomus ei ole käynyt läpi omaa suomettumishistoriaansa.

Kommentti: Epärehellisellä Tuomiojan maalaamisella kaiken saastaisen suomettuneisuuden keulakuvaksi kun oma pesä on siivoamatta tehdään demagogista politiikkaa joka jo luonteensa puolesta kuuluu enemmän suomettuneisuuden aikaan kuin tähän aikaan jolloin meidän pitäisi huolehtia maamme asioista eikä vouhottaa epärehelliseltä pohjalta.

Minulla on vahvat juuret Satakunnassa. Epärehellisyys ei ole piirre, jonka olisin yhdistänyt satakuntalaisuuteen.

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu