Ei tyylikästä

Puheenvuorossa on hiljan ollut useampi lähes samanaikainen rienausartikkeli jostain hihastavedetystä hihasta joka on ollut väärällä paikalla eli ei hihan paikalla. Itsekin olen osallistutunut näihin keskusteluihin jotka alkavat siitä  joku poliittisen vastapuolen ja inhokohteen pienikin mahdollinen astuminen tulilinjalle käytetään salamannopeasti hyväksi.

           Ei anna tyylikästä kuvaa  Puheenvuoron kollektiivisesti toimitetusta mediasta että tänne ei ilmaantunut mitään noteerausta noin 1 vuorokausi sitten paljastuneista äärioikeistoterroristeista.

Yhtenä palstan äärioikeistokriitikoista olen odottanut muuta damagecontrollia kuin vaikeneminen.

Palsta vaki-äärioikeistokriitikot ( kukaan meistä) eivät hyökänneet tänne suoralta lukemalta kun juttu terroristioikeudenkäynnistä alkoi levitä somessa.

Omalta osaltamme annoimme mahdollisuuden palstan oikeistoenemmistöiselle kollektiiville näyttää että uutinen on noteerattu ja että se on vakava.

 

Rehellisesti sanoen ja varmasti liian hyväuskoisuuteni paljastaen toivoin että joku täällä Maria viimeksi pikkuasiasta tuominnut joka siis asettui valtavaan marinilkkumisrintamaan olisi edes muodon vuoksi puristanut itsestään pienen tekstin jolla olisi avannut keskustelun terroristisolusta. Tai kuka tahansa täällä oikeistoa tukevaksi profiloitunut kirjoittaja.

Marinin kadonnut hihanpätkä asettuu nyt vasten kahta miestä jotka molemmat ovat pukeutuneet ruskeaan paitaan ja mustaan kravattiin. Ja suunnitelleet mm Sanna Marinin eliminoimista.

Valitse siitä.

Minusta valkea piukka toogamallinen yläosa on hieman freessimpi kuin ruskea paita mustalla kravatilla.

Olen pettynyt Puheenvuoroon.

 

 


suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu