Ei uskoa, ei isänmaata Riikka Purralla

Hallituksen vulgaarinen markkinaliberalismi osoittaa profaania ja epäkansallista mielenlaatua.

Niinpä Riikka Purra onkin lanseerannut itsestään super profaanin ikonin eli SaksiPurran. Hän on jonkinlainen postmoderni esinenetaiteilija kuten Iiu Susiraja. Iiu kuvaa itseään random esineiden kanssa ilmentäen sekularisoituneen aikamme olotilaa missä esineiden suulas virta lävistää elämämme mutta eivät liity identiteettiimme. Kun Iiu ampuu naulapistoolilla nakkeja hän sekä ylpeilee cowboyassosiaatiolla että tekee niillä pilaa. Hän myös on itse kuvan ankkuri ja kiintopiste.

Aivan samalla tavalla Purran sakset sekä leikkii leikkauksilla että  keimailee valta-asemalla ankkuroiden itsensä kuvan hymyileväksi keskipisteeksi. Purra ja koko persupuolue ovat erittäin syvästi postmoderneja. Se tarkoittaa että merkityksiä ja ilmaisutapoja haetaan sillä että luhistetaan perinteisiä kielellisiä rakenteita.

Tynkkysen & co esiintymiset ovat hulvatonta pelaamista ristiriitaisuuksilla. Ei uskoa, ei kotimaata, pelkkä show ja vauhti ja voiman tunne. Tynkkynen on omaksunut postmodernismin jo varhain keinona saada rahaa ja valtaa. Kun hän konttaa Suurkirkon portaita ylös leikkien lannevaatteessa usein kuvattua kärsivää Jeesusta hän on tekemässä uraa ja shokeraamassa. Tynkkysen lannevaate on inkontenssivaippa. Tämä kuvaa kuva kelpaa konservatiiveille jotka yleensä vetävät koko ajan rajoja woke/ tai heille poliittisesti korrekti. Tynkkynen ei ole woke kun hän rakentaa tavaramerkkiään ja julkiispääomaansa liberojeesuksena. Hän ei ole woke kun seurustelee ulkomaisen kanssa vaan hän juuri nimenomaan hyödyntää ristiriitaisuttaan. Hän siis kuuluu puolueeseen joka rohkaisee ulkomaalaisvihaa ja samalla seurustelee ulkomaalaisen miehen kanssa.

Purra ja Tynkkynen ovat ottaneet postmodernin epäuskollisuuden metodikseen ja ideologiakseen. Ei uskoa ei kotimaata = persut.

Suomalainen sodanjälkeinen pyrkimys vakauteen ja suomalainen rehellisyyseetos ovat paradigmoja joille persut eikä kokoomuskaan halua olla uskollinen. Yleinen poukkoileva epäuskollisuus on heidän uusi postmoderni moodinsa.

On asioita joille hallitus ei ole epälojaali tai uskoton. Sellainen asia on vasemmistoviha ja sisällissotaretoriikan elvyttäminen. Jossain he ovat tosia ja ennakoitavia.

Ei uskoa eikä kotimaata mutta kyllä luokkasota. Se on ainoa essenssi ainoa uskollisuus joka oikeistosta tänään löytyy. Suomi ja sen luonto ei ole mitään. Perinteinen symboliikka missä ei letkeillä (”sydän oikealla”) eikä poseerata postmodernisti esineiden kanssa kuten sakset tai vaipat on oikeistolta hukassa.

Kuvaliitteessä Tynkkysen ohjeita joita hän menestyksekkäästi soveltaa.

 

Postmodernin syvä uskottomuus totuttuja merkityksiä kohtaan saa erikoisia piirteitä.

Hallitus riskeeraa koko kansallisen suvereniteettimme kun se sysää rahanahneille koirille valtion persustoimintoja. Hallituksella ei ole isänmaata tai ei ainakaan käsitystä siitä mitkä perusinfrat pitäisi pitää yhteisessä kontrollissa eikä luovuttaa joillekin Panaman veroparatiisin mafialle tai siis ylipäätään antaa pois.

Annan esimerkin joka on itselleni ajankohtainen ja tuttu. Ikäkausiin liittyvät terveystarkastukset jotka sääntelevät ajokortin uusintoja luovutetaan pörriäisille.

Me tiedämme heti että hinnat karkaavat ja pörriäiset joiden tehtävä on ainoastaan takoa rahaa osakkeenomistajille tulee kehittämään ziljoona tapaa joko lisävelottaa valtiota ja asiakkaita tällaisesta melko halvasta rutiinihommasta tai vähentää palvelun saatavuutta ja onttouttaa terveyskeskusjärjestelmää.

Tyypillinen esimerkki ehjän korjaamisesta jossa viiden markan suutari Saksipurra aiheuttaa kymmenen markan vahingon. Soteverkosto on tarjonnut infran tälle perustoimelle ja sitä on käyttänyt myös kokoomuksen, persujen, rkp’n ja kristillisten äänestäjät. Tyypillinen mukasäästö joka vaan heikentää kansallista suvereniteettiä. Ei uskoa ei isänmaata. Vain hutkimista saksilla koska narsistinen vallantunne ja kokoomuksen rahoittajaryhmien suosiminen esim pörriäisten tai arvopaperiomaisuuden suuromistajien suosiminen.

Kun somessa lukuisat hallituksen toimien puolustajat sisällissotaretoriikalla puolustelee hallitusta ollaan sen ainoan aitouden äärellä mitä tämä hallituskoalitio edustaa ja mihin pystyy vetoamaan ja tukeutumaan.

Kaikki muu on ilman kontaktia mihinkään aitoon, johdonmukaiseen tai uskolliseen.

 

 

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu