Epäluulon levittämistä

Sanna Marin on tavallista lahjakkaampi yksilö ja päämäärätietoinen toimija. Häneen ei ole helppo samaistua vaikka hän herättää ihailua.

Koska suurin osa ihmisistä kokee spontaanisti että Sanna Marin on erityislahjakkuus hän soveltuu hyvin epäluulon kylvämiseen.

Ihan koulutetut ja järjelliset ihmiset nolaavat itseään kuten Päivän byrokraatti koska heille on tärkeää esittää Marin jonkun salaliiton luomana hahmona.

Kertomus pahasta eliitistä joka nostaa korokkeelle epätodellista hahmoa palvelee fasistista tulevaa vallankaappausta.

Jatkuvalla syötöllä on Marinia käytetty koko oikeiston taholta kansan luottamuksen horjuttamiseksi. Osa oikeistoa on lähtenyt mukaan outoihin kohuihin vain luokkataistelun vuoksi mutta osa kuten Päivän byrokraatti haluaa luoda epäluuloa.

On otollista levittää mielikuvaa median luomasta tai esiintaikomasta onnistumisesta kun Marin esiintyy meille melkein kaikille tuntemattomassa jättitapahtumassa.

Oikeisto on moraalisesti kaltevalla pinnalla kun se  sietää häikäilemättömien  trumpilaisten keinojen käytön piirissään.

Saara Huhtasaari uhraa maineensa sen eteen että suomalaiset pelkäisisivät salaliittoa.

Iltalehdet uhrasivat kaiken itsekunnioituksensa kun rakensivat bilekohuun mitä merkillisimpiä juonteita äänisnalyysineen päivineen.

 

 

Päivän byrokraatti nolaa itsensä levittääkseen epäuskoa

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu