Halla-aho väistää vastuutaan vanhoin tempuin

Vaaliraportti | Halla-aho kommentoi perussuomalaisten rikossyytteitä: ”Vahingoittavat paitsi henkilöä itseään myös muita ehdokkaita kyseisellä listalla”: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008010711.html?share=7ce25f890225d637b701e424b5daa5e4

 

Halla-aho tutulla maneerillaan sanoo ettei ” nyt” näe että rikollisten runsas esiintyminen PS lisstoilla kertoisi muusta kuin rikollisista itsestään.

Täydellistä bullshitpuhetta. Miksei persukansa loukkaannu mestarilleen moisesta epäkommunikaatiosta?

Se että on taitava keksimään retorisia temppuja joilla väistää vastuuta tai välttää joutumasta antamaan vastauksia ei ole mitenkään ihailtavaa. Ihaileeko tämän palstan persuväki tosiaan sellaista kykyä?!

Jos puheenjohtajan valtakautena puolueessa mennään täysin metsään kuten rikosseulonnassa on menty niin vähintä mitä pj voi tehdä on että myöntää lipsutun.

Koska PJ tohtorismestari Halla-aho ei ala analysoimaan niin voin antaa vinkin.

Jos puolueen retoriikassa ” hyvä ihminen” on paha herjaus ja haukkumasana annetaan vahva signaali että hei pahikset, tulkaa tänne, täällä te olette arvossa. Selvä kuin vesi. Ei tarvitse olla mikään nero että sen tajuaa. Ihmiset hakeutuvat sinne missä heitä arvostetaan.

Halla-ahon puhe on maneerista vääntöä ja väistöä. Ei sellainenkaan rehtejä kansalaisia houkuttele.

Halla-ahokultti taisi kaataa puolueen enemmän kuin itse Halla-aho. Hän jäi oman niksipuheensa vangiksi koska sai ihailua. Nyt se puhe kaikuu tyhjyyttään myös rivipersuille.

 

 

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu