Halla-ahon askartelu ja pandemiaskenaario

Suomalaiseen mielenlaatuun on historialisista syistä  iskostunut kyky arvioida järjestysvallan tarpeellisuus suhteessa kriisitietoisuuteen.

Kuten ennenkin olen tällä palstalla esittänyt on putinilaisen äärioikeiston myyräntyö suhteessa poliisivoimiin aivan ennenkuulumaton ilmiö Suomessa.

Sodanjälkisen ajan asetelma on ollut seuraava. Poliisivoima on ollut konsensusalue minkä asiantilan repivää haastamista on vältelty juuri johtuen kriisitietoisuudesta.

Kaikki ovat tienneet että poliisikunta on asennemmaailmaltaan ja toimintakulttuurissaan oikealle päin kallistunutta. Tätä asiantilaa ei ole kukaan vasemmistopoliitikko saatikka puoluejohtaja käyttänyt sellaisiin anarkismisluontoisiin tempauksiin ja vallan kolmijaon haastoihin kuin ennenkuulumaton provokaattori J. Halla-aho erittäin epäsuomalaisella askartelullaan on tullut tehneeksi. Viittaan tietysti askartelumestarin twiitin muodossa antamaan kehotukseen ylikomissario Taposelle. https://yle.fi/uutiset/3-11184401

Pandemianvaaran kynnyksellä askartelumestari Halla-aho pistää seuraajansa ja kaitsemansa puolueen lähes kirjaimellisesti syljeskelemään yhteiskuntajärjestystä ja kurinalaisuutta vastaan.

PS puolue on taas kerran osoittanut kyvyttömyytensä minkäänlaiseen kansalliseen vastuuntuntoon.

PS laskee kovin paljon sen kultin varaan, joka Halla-ahon ympärille on rakentunut. He eivät ymmärrä että siinä ei täydellä sydämellä voi olla mukana mukana muut kuin keinottelijat, todelliset Suomivihaajat ja myyrät koloissaan.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu