Hallitus ja sen kannattajat eivät vastaa linjastaan

Suomi on kriisiytynyt ja elämme kärjistysten aikaa  Oikeisto varmasti tulee selviämään voittajana mutta sen henkistä voittamista ei tapahdu koska se ei ota koppia sen saamasta kritiikistä. Hallitus ei ekplisiitin ideologisesti halua seistä politiikkansa takana.

Tulemme saamaan vahvasti oikeistolaisemman yhteiskunnan kaikessa mielessä ja se tulee heijastumaan totaalisesti yhteiskuntaan.

Ihmiset eivät kuitenkaan tule tuntemaan valinneensa uuden suunnan koska oikeisto tässä valtataistelutilanteessa ei ota koppia siitä haastosta minkä se saa. Toki on esim Iltalehti joka tuuttaa kansalle hallitusmuönteisyyttä mutta sekään ei puolusta valintojen ideologiaa eikä avaa hallituksen ratkaisujen motiiveja  vaan toitottaa ristiriitaista ”pitää lopettaa velaksi eläminen” vaikka ei kyseenalaista hallituksen poikkeuksellisen suurta velanottoa. Ainoa halltuspolitiikan ekspisiitisti lausuttu arvo on velaksi elämisen vastustus mutta sitä ei vaadita ei hallitus itseltään eikä media hallitukselta.

Hallitusta kuitenkin kritisoidaan oppositiossa asiasta jota se  plus Iltalehti yms EI puolusta. Ei kertaakaan ole hallitus ottanut koppia tästä. Ei kertaakaan ole hallituksen äänenkannattaja Iltalehti tarttunut asiaan jots opposiotio kritisoi.

Hallitusta kritisoidaan luokkaperäisestä misogyniasta kun se räikeästi kohdistaa samanaiksisesti monenlaisia kurjistustoimenpiteitä matalapalkkaisiin naisiin.

Hallitus ja sitä tukeva somekansa on antifeministinen ja sen erityinen leikkausvimma kohdistuu työikäisiin perheellisiin naisiin. Hallitus ei halua seistä tämän faktan takana eikä siitä vastuuta hallitusta kukaan muu kuin vasemmistopoliitikot eduskunnassa, jotka toki muistavat nostaa asiaa esiin ahkerasti.

Kertaakaan ei valtionvaraiministeri Riikka Purra, työministeri Arto Satonen, tai sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso tai elinkeinoministeri Rydman ole rehdisti seissyt hallituksen luokkapohjaisen selvän ja räikeän misogynian takana.

Misogynia on populistioikeiston keskiössä. Luokkapohjainen misogynia syntyy kun misogyyninen äärioikeisto lyöttäytyy yhteen suurten tuloloukkien puolueen, kokoomuksen kanssa.

Media säestää esim edellisen hallituksen vieläkin jatkuvalla kiusaamisella ja esim puheilla karjakkotyylistä tai nahkatakeista. Oikeistotrollit kutsuvat hallituksen krisoijia näiden ollessa naisia punikkihuoriksi jne.

Me siis tulemme saamaan yhteiskunnan jossa ei enään pyritä mahdollisuuksien tasa-arvoon tukemalla taloudellisesti tai ns positiivisen syrjinnän kautta yksinhuoltajien lapsia vaan erittäin radikaalisti vaihdetaan kurssia juuri tässä asiassa. Esim osa-aikatyön vastustaminen on irrationaalinen ase yksinhuoltajia vastaan.

Hallitus ja hallituspuolueet on jättänyt tämän politiikkansa puolustamisen nettitrolleille. Menisitte joskus katsomaan miten se tapahtuu! Ette uskalla!

Hallituksessa on myös abortteja vastustava Essayah joka ei reflektoi sitä että osallistuu politiikkaan missä suorastaan yllytetään aborteihin jos elintaso on äidillä matala eikä toisesta huoltajasta ole takuita koko tulevan lapsen lapsuuden ajaksi. Oikeiston nettitrollit yllyttävät näihin aborteihin päivittäin ja laajamittaisesti. He huutavat tuhansien nimimerkkiensä takaa että älä tee lapsia jollet kuulu hyvinvoivaan keskiluokkaan. ” Tapa itsesi” on aivan tavallinen oikeistotrollin lausahdus naisille jotka kertovat tukien menetyksistä.

Tuntuu että metsästäjät ja luontovihaajien koirat ovat tärkeämpiä kuin kyöhät naiset ja heidän lapsensa.

Kun ainoa eksplisiitisti matalapalkkaisis naisia tukeva jonkinlaista valtaa omaava taho, ammattiyhdistysliike, on nujerrettu tulemme kohtaamaan muuttuneen yhteiskunnan jota ei meille oikeisto ja sen massivinen mediabackup ole tarjonnut avoimesti silmiin katsoen vaan lusmuillen ja jankuttaen velkamantraa.

 

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu