Kreml levittää disinformaatiota koronasta. Purran avulla?

Yle  uutisoi että disinformatio jota koronasta levitetään on johdettavissa venäläisiin lähteisiin.

https://yle.fi/uutiset/3-11265329

Sitä taustaa vasten on pöyristyttävää että Riikka Purra asettuu Kremlin agendaa tukevaksi huhujen levittäjäksi. Katso A-studio Yle Areenassa: http://areena.yle.fi/1-50331004

Venäjän tarkoitus on aiheuttaa epäluuloa virallista kriisinhoitoa kohtaan EUn alueella.

Riikka Purra tukee toiminnallaan käsitystä että suomalainen sairaanhoito ei handlaisi tehtäväänsä. Hän väitti/kertoi että sairaaloissa pestään kertakäyttövarusteita.

Varmasti on olemassa kertkäyttövälineitä jotka voi pestä. Meillä on ammattitaitoinen sairaanhoito. Kaikki turha juoruilu ja nurina on pelkästään syvästi halveksuttavaa tässä tilanteessa.

Äärioikeistolle kelpaa mikä vaan paniikin aiheuttajaksi. Myös mahdollinen rationaalinen käytös. Hygienian puute on aina taattu tapa miscreditoida mitä vaan. Jopa kansallinen sairaanhoitolaitos.

Toimittaja kysyi Purran lähdettä. Tämä ei antanut lähdettä. Vahinko on tapahtunut. PS puolue ei kelpaa kriisipaneeleihin. Heillä on epäsolidaaristen menetelmien tehokkuudesta johtuva vauhtisokeus. Nyt tarvitaan harkintaa.

Purra ei ymmärrä että paniikin taltuttaminen on kansalaisvelvollisuus. Vaikka äärioikeisto elää paniikista ja syöttää paniikkia pitäisi ainakin silloin kun vaikeudet ovat oikeita ja mittavia miettiä heittääkö vanhasta tottumuksesta virallista Suomea heikentävää läppää vai jättäisikö huhut puoluetoimiston kahvipyötään.

Purra tietää että pandemian aikaan Ylen sitä käsittelevien ohjelmien katsojaluvut ovat korkeita. Hänhän saa näkyvyyttä, sen pitäisi riittää. Ei missään nimessä pitäisi tuottaa paniikkia.

Vahinko on tapahtunut. Ainoa voittaja on Kreml.

Toistan vielä.Varmasti on olemassa kertakäyttöisiä varusteita jotka voi pestä. Meillä on ammattitaitoinen sairaanhoito. Kaikki turha juoruilu ja nurina on pelkästään syvästi halveksuttavaa tässä tilanteessa.

Eläköön Suomi. Seis nurinahuhut! Suomalainen osaa vaieta kun tilanne vaatii.

Eläköön hoitohenkilökunta ja viranomaiset.

Me selviämme!

 

 

 

 

 

 

+14

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu