Kremlin virhelaskelma

Kun Kremli lanseerasi taktiikkansa jolla heikentää länttä äärioikeiston kautta se jätti ottamatta huomioon yhden länsimaisen erityispiirteen joka erottaa meidät Venäjästä.
Kreml tietää että länteen on helppo kylvää eripuraa aikoina jolloin talous on mullistuksessa ja lähes kaikki muut kuin todella varakkaat kokevat epävarmuutta ja asemansa heikkenemistä.
Kreml tietää myös että muukalaiskammoa ja antisemitismiä yhä voi käyttää kansankiihotukseen länsimaissa.
Kreml tietää myös että some on oiva väline jolla tavoittaa laajoja kansalaispiirejä kirppariaddikteista joogaharrastajiin.
Mutta yhtä asiaa, mikä Venäjältä puuttuu mutta lännessä on, Kreml ei osannut ottaa huomioon.
Meillä on aktiivisia kansalaisia joilla on siviilirohkeutta. Pitkä demokraattinen kehitys joka on kukoistanut Länsieuroopassa ja Pohjoismaissa on tuottanut ison määrän aktiivisia ja luottavaisia kansalaisia joilla on kykyjä ja siviilirohkeutta.
Kun Kremlin käsikassara Suomessa,PS-puolue, käyttää äärioikeiston keinoarsenaaliin kuuluvia
valheellisia spinnauksia löytyy aina joku aktiivinen ja kyvykäs kansalainen joka nopeasti osoittaa että kas vaan taas tuli vastuutonta valhetta PS-eliitin suusta.
Tottakai aktiiviset ja rohkeat kansalaiset asettavat itsensä likoon ja tottakai he joutuvat maalituksen kohteeksi mutta sehän on täällä lännessä meidän mentaliteetissamme semmoinen piirre että rohkeat teot palkitsevat itse itseään. Maalitus
voi viedä parit yöunet mutta rohkeutta se ei vie.
Viittaan tietysti uusimpaan paljastukseen Riikka Purran, PS puolueen tärkeän keulakuvan, temppuun ja sen pikaiseen paljastumiseen aktiivisten kansalaisten ansiosta.
Kremlin väki ei sitoudu pienen Suomen kansanedustuslaitoksen valiokuntatyöskentelyyn vaan ohittaa oman keskeisen roolinsa siinä jotta Kremlin propagandakone pyörisi ja pyörisi.
Aktiivinen kansalainen joka Purran illojaliteetin ja sitoutumisen puutteen ”käräytti” taisi taas kerran olla nimimerkki ”Dimmu” twitterissä. Tällä alustalla Purran sitoutumattomuuden puutteen on tuonut esiin Mikä Hyvärinen.
httpsss://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikahyvrinen1/perussuomalaiset-sumuttavat-ihmisia-mm-valiokunnan-pj-n-toimesta-kansalaisaloite-seksuaalirikoksiin-syyllistyneista/
Me jotka liikumme pääkaupunkiseudun lähijunissa, tunnemme konduktöörien nykyversion. He ovat reiluja ja ystävällisiä lipuntarkastajia ja tiedonjakajia ilman mitään sakotus tai kurinpitomandaattia. Kun rohkeaksi muuttunut, siis äärioikeistolaisuuden hylännyt, Navalny palasi kotimaahansa viimeisen myrkytysepisodin jälkeen olivat hetket lentokentällä monelle mieleenpainuvat. Joka kerta kun näen VRn mukavia tarkastajakonduktööreja junissa tai asemilla muistuu rohkean Navalnyn hahmo mieleen. VRn virkapuvun vihreä on melko lähellä sitä mieleenpainunutta urheilupusakkaa joka Navalnyllä oli päällä kun hän säväytti kaikkia uutisfriikkejä.
Aktiiviset kansalaiset joiden korviin Persujen krooninen petollisuus särähtää ovat kuin VRn lipuntarkastajat. Kuka ei heitä arvostaisi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu