Kuvauspäällikön kova yritys

    •  Vaikka Sannikan A-studion kuvauspäällikkö kaikkensa teki asettaakseen Anderssonin sivuun ja varjoon pärjäsi opetusministeri ihan vaan rauhallisen ulosantinsa varassa.
  •   Li oli asetettu sivuhenkilöksi jota kamera ei päässyt kuvaamaan frontaalisesti. Valoon istutettu Purra puhui paljon suoraan kameraan päin. Tummatukkainen opetusministeri laitettiin tummia taustoja vasten koska se oli tiimin valinta. Jo Sannikka& Ukkolashown aikaan nämä hommat osattiin. Turkkila myös lanseerautti taitavasti keltaisen tunnusvärin juontaja Ukkolan ja haastateltava Purran päällä ylen ohjelmassa. Räikeyden ja teräväreunaiskuvioinnin käytössä äärioikeisto on taitavaa. Oman herkkyytensä kustannuksella ehkä.
  • Hyvä yritys nostaa Riikka Purraa Sannikan tiimiltä valui kuitenkin hukkaan. Sekä Sannikka että Purra käyttivät huomiovaatteita ja äänenkäyttönsä oli myös jyrkkärytmistä monotoniaa. Sivuhenkilöksi visuaalisesti ohjattu Andersson puhui juuri niin miellyttävästi kuin ihminen joka kantaa vastuuta kauniisti ja tietää asiat puhuu.
  • Onneksi suomalaiset vielä osaavat kuunnella tällaisia asioita.
  • Visuaalisen huomiohätyytyksen edessä emme osaa yhtä hyvin sulkea silmiämme varsinkaan silloin kun koko studion väki kaikin keinoin ohjaa katsettamme alarmistiseen hakkaavan kukkoilun puoleen.
  •  
suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu