Lievä väkivalta PR-strategiana

PS puolueelle lievemmät väkivaltarikokset kuten Hakkaraisen kahdet päällekäymiset Eduskunnan tiloissa ovat tietoinen PR strategia.

Vornasen ampuminen kuuluu samaan kategoriaan. Puolue aikoo hyötyä siitä. Kaikki näkyvyys on heille hyväksi.

Vornanen case myös siirtää huomion niistä taloudellisista kaistapäisyyksistä mitä hallitus puuhailee. Politiikasta tulee skandaaliviihdettä samalla kun maata ajetaan karkeaan luokkajakoon ja taloudelliseen lamaan. Niihän rosvot usein toimivat. Vievät huomion tekaistulla kakabaliikilla samalla kun ryöstävät lompakon.

Persuille sopii hyvin että heillä on pikkurikollisten social clubin maine. Tarkoituksella on PS rekrytoinut tuomion saaneita, takuulla tarpeeksi härskejä luonteita.

Kun Charlottenvillen autohyökkäys käänsi yleistä mielipidettä Trumpia ja hänen kannattajiaan vastaan, tapahtui muutos USAn oikeistolaisessa poliittisessa väkivallassa. Oikeistolaiset ääriryhmät esim natsit vaihtoivat tyyliä. Nyt he luovat väkivaltakontenttia mediakanavilleen eli samaa mitä persut syöttävät isoon mediaan haalimalla alkoholisoituvia pikkurikollia tuottamaan mainoskontettia.

Vappua edeltäneen vkl’n isku Tukholman Gubbängenin antaa viitettä siitä miten natsit nyt toimivat. Ruotsissa ääripersut eli natsit ovat muuttaneet taktiikkaa. Hyökkäyksissään he eivät pyri aiheuttamaan vakavia vammoja vaan he suunnittelevat näyttävää väkivaltadraamaa aiheuttamatta vakavia vammoja.

Gubbängen hyökkäys oli puhtaasti uudenlainen hyökkäys. Kaikki oli suunniteltua. He hyökkäsivät kokousaulaan väriruiskuttimien kanssa ja savupommin. Pari tyyppiä keskittyi filmaamaan. Toisen etsivät kärkivihaamansa kohteet (rasismintutkijat) ja sotkivat heitä maalilla ja pahoinpitelivät lievästi. Yhtä nopeasti kun kaikki alkoi se myös loppui. Viiden nuoren natsin joukkio katosi Gubbängenin maisemiin.

Saksan tapaus on erilainen koska uhri joutui sairaalaan.

Saksan tapauksen yhteydessä on täällä Suomessa netissä näkyvissä  todella hälyttävä ilmiö. Uhri oli demari ja niinpä tunnetut demarit tarttuvat puhelimiinsa ja kirjoittavat aiheesta. Kimppuunsa esim Lindtman ja Tuppurainen saa valtavan liudan somepuukottajia jotka ilmaisevat vahingon iloa ja vihaa demaripoliitikkoja kohtaan.

Hälyttävä asia on että yksikään kokoomuksen tai Rkp’n edustaja EI riennä Lindtmannin tai Tuppuraisen tueksi.

Hämärä laskeutuu.

https://x.com/TyttiTup/status/1786783293750346003?t=p4gJ-MUKxPeTJTBPfxnRBA&s=09

https://x.com/AnttiLindtman/status/1786803663123480938?t=UBq4MkDKmdtMUnewVXt1Jw&s=09

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu