Matias Turkkilan fiasko

PSpuolueen somestrategian ja mielikuvamanageroinnin arkkitehti Matias Turkkilan pitkä työ alkaa kantaa hedelmää.

Suomalaiset eivät tosin ihan tunnu pysyvän perässä siinä vauhdissa jolla per automatio jokainen ikävä luonne automaattisesti identifioituu persuksi ja jossa Orwelin kirjoja väärintulkitaan.

Suomalaiset eivät halunneet Orwelin väärintulkinnan tulosta eli sitä että valtakunnan eliitti esim  Purra käyttäytyy kuin kansan syvien rivien someilkimys.

Purran käytöksen takia jokainen oikeistoon identioitunut bolseviikki kuten kuvan Pekka Rintala lasketaan ihmisten mielissä samaan kategoriaan kuin persueliitti koska ilmaisukeinot ovat samoja ja luonteenlaatu sama ja taso sama.

Orwel ei kirjassaan käsittele ollenkaan kansanomaiseen  ilmaisuun kohdistuvaa känselöintiä  vaan eliitin sisäisiä sääntöjä.

Turkkila ei osannut lukea Orweliaan. Ei eliitin ulkopuolista väkeä yhtään kiinnosta eliittiin nousseiden äärioikeistopyrkyreiden keimaileva sääntöjen rikkominen. Se että Riikka Purra leikkii koulukiusaajaa ei yhtään vetoa niihin ihmisiin jotka saavat olla pidäkkeettömiä koska heillä ei kuitenkaan ole pääsyä eliitteihin.

Turkkilan analyysi on pielessä. Suomi on osa vanhaa maailmaa. Se mikä skulaa Amerikoissa ei päde täällä. Orwelin kirja ei ole kirjoitettu uudella mantereella vaan täällä Euroopassa.

 

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu