Media toimii kuin Venäjällä

Media ei välitä raportoida Orpon kytköksistä. Kaikki ihmettelevät valtavaa tukipakettia turkistarhoille mutta tätä kuvaa emme näe Liskimediassa.Venäjällä ei media vaadi poliitikkoja vastaamaan päätöksistään. Yhtä onttoina ja hiljaisina toimivat täällä mediat.

Suomessa Orpo on jonkinlainen Medjeneff joka vain valittuina hetkinä kuvataan pubissa mutta jolta ei vaadita mitään kommentteja mihinkään.

Koulutuksesta leikataan raa’alla kädellä.

Media ei edes yritä tavoittaa Anna Maja Henrikssonia. Häntä ei myöskään tunnu kiinnostavan mikään pöydällään oleva paperi.

Hallituksen ruotiminen viime hallituskaudella oli välillä todella asiatonta. Mutta hallitusta ja varsinkin painavia ministeriposteja hoitavia ainakin konfrontoitiin.

Media keskittyy nyt Arkadianmäen pikku tapahtumiin. Jos joku kansanedustaja tekee välihuudon tai persu on ”värikäs” sitä vatvotaan kauan ja perusteellisesti. Sekin sopii meidän uuteen venäläistyyliseen autoritaaristumiseen.

Vallan vahtikoiria ei enään ole. Orpo saa tulla esiin kun hämärä valtaeliitti sen sallii. Mediaa ei kiinnosta edes yrittää vastuuttaa ministereitä.

 

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu