Mitä kokoomuksen pitäisi olla

PS ei ole porvarispuolue.  KD ei ole porvarispuolue. Rkp on käytännössä porvarispuolue alueellisine poikkeuksineen.

Kokoomuksen mission pitäisi olla edustaa porvaristoa Suomessa. Juuri sen takia sen on heitettävät persumyyrät ulos puolueesta.

Kirsi Piha on tehnyt ihmisen työn nostamalla tapetille kokoomuksen ongelman. Kokoomus ei ole pitkään aikaan pystynyt puhuttelemaan omaa ydinäänestäjäkuntaansa kun se on flirttaillut PSn kanssa joka ei missään vaiheessa ole omaksunut porvariston hyveitä ja kiinnikkeitä eikä millään tasolla ole porvarispuolue.

Oikeistolaisuus voi joko liukua fasismin suuntaan tai porvarilliseen suuntaan. Porvarillisuuteen liittyy yksilönvapaudet, vastuullisuus, sukupuolten välinen tasa-arvo, yritteliäisyys ja sivistysmyönteisyys ja tietyn sivistystason ylläpitäminen. Suomalaisen porvariston pyrkimyksiin on perinteisesti kuulunut länsimaisen parlamentarismin suojelu sitä uhkaavia voimia vastaan. Kokoomus jää tyhjän päälle jos se antaa PSmyyrien määrätä puolueen jargongin ja suunnan.

Kysymys kuuluu että kuka hyötyy siitä että karkeaotteinen persufalangi  valtaa suhteellisen vakaan porvarispuolueen.  No siitä hyötyy voimakkaasti Venäjään sitoutunut kv populistioikeisto ja siis Venäjä.

 

+12

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu