Naiset – oikeiston kompastuskivi

Mitkään oikeiston skandaalit eivät tässä maassa riitä aiheuttamaan ajojahteja oikeistoa kohtaan. Vaikka Talvivaara olisi kokonaisen läänin kokoinen ympäristökatastrofi ja valtava romahdus valtionkassassa ei se kuitenkaan iskisi siihen sotkeutuneita oikeistopoliitokoja vastaan koska maan tapa on että ajojahdit kohdistetaan jonnekin muualle kuin oikeistopamppuihin.

Se että perskokoomuslsinen Juhana Vartiainen jakaa jonkun sekavasti itseään ilmaisevan nobodyn bodysheimaavaa luokkasotatekstiä demaripääministeriä vastaan tulee pian unohtumaan.

Mutta perskokoomuksen naiset eivät tule unohtamaan sitä että kaikki näkivät heidän tilanteensa puolueessaan ja perskokkareina.

He eivät voi koskaan rennolla mielin retwiitata miespuolisten kavereittensa postauksia koska heidän pitää aina tarkistaa ettei teksti loukkaa myös heidän omia arvojaan kun he haluavat vaan loukata kokoomuksen poliittisia vastustajia.

Oikeistolaista bodysheimausta on ollut kautta aikojen. Se on pirullinen muoto luokkataistelua. Pirullinen se on myös siksi että se osuu myös omaan perhepiiriin ja omiin tyttäriin ja sisariin ja partnereihin ja työkavereihin.

On siis oikeistolaisten virheitä jotka iskevät takaisin tekijöihinsä vaikka media ei ikimaailmassa oikeistolaisia ala jahtaamaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu