Orpo, Purra, Larkio ja media luulee että elämme vielä Kekkosen dementia-aikoja

Todella vahvat dejavuet tullut siitä törkeästä tiedotuksen pohjanoteerauksesta mitä Vornasskandaalin ympärille on kehkeytynyt.

Kekkosen dementiasta tiesi koko valtaeliitti eli kaikki kekkoslaiset, kokoomus, demarit, rkp, ja tietenkin maalaisliitto eli nykyinen keskustapuolue.

Kansalaisia pidettiin pimennossa.

Sellaisen taantumisen suomettuneisuuden aikaan on tämä oikeistokonservatiivien hallitus ja sitä komppaava epäanalyyttinen ja peittelevä/ imarteleva media saanut aikaan.

Taantuminen on ollut järkyttävän nopeaa ja syvää.

Kaikki hyväksyy Orpon nonkommunikoivan sanapupun jonka hän antaa tekstimuodossa. Oli asia mikä asia Orpolta tulee vain nonkommunikoivaa sanapuppua. Myös tällaisen kriisin yhteydessä tulee sanapuppua.  Media sen kuin hymistele. Median tehtävä olisi demokratiassa tehdä jatkokysymyksiä ja vaatia selvennyksiä. Mutta oikeistohallituksen komppaus laittoi jauhot suuhun toimittajille. Persut ja äärioikeisto suunnittelee medialle loukkuja ja väistöpelejä ja media on yhtäkkiä hukannut koko ammattitaitonsa.

Kyllähän oikeistopoliitikot pelinsä osaa mutta pitäisi teidän siellä toimituksissa myös jotain osata. Esim keskeyttää höpinät jotka eivät liity aiheeseen vaan ovat väistöä.

Takaisin kekkosdementiauutisointiin.

Tieto Vornasen rikoksesta annettiin vasta n vuorokausi niiden tapahduttua. Breschnev tuntisi olonsa kotoisaksi kuten pusukaverinsa Kekkonen ja miksei Putinkin.

Kaikki tietojen outo tiputtelu ja poliisitiedotteiden rukkaus aina sen mukaan ettei mikään lause vain pahentaisi Purran ( EKn ja sen hahmottoman kuulemma pääministerin, Orpo nimeltään)  kujanjuoksua on todella turvattomuutta luovaa.

Viimeiseksi on ilmoitettu että on väärää tietoa että Vornanen olisi osoittanut riitakumppaneitaan aseella. Hear hear. Vornanen ei tähdännyt ( mitä koskaan ei ollut sanottukaan) vaan piippu osoitti riitakumppaneita kohti. Mikä helpotus. Piippu on syyllinen koko episodiin.

Ei kyllä helpota yhtään. Epäilyttävää ja äärimmäisen noloa.

Spekulaatio: Koska Seiskan juttu viivästyi on selvää että heille ei ole tullut vihjettä tapahtumapaikalta vaan heille on myyty vihje. Ja ketkäs ne saivat tiedon heti.

Purra, Orpo, ja Stubb. Purralla on kontakteja lehdistöön perheensä kautta.

Tämä on spekulaatiota. Koko informointilinja senkun villitsee spekulaatioita. Miksi on valittu tiedotuslinja joka villitsee spekulointia?! Me emme enää niele suomettuneisuuden ajan pimityksiä.

Me emme myöskään niele sanamuotoja tyyppiä ”Piippu osoitti riitakumppaneita.”

 

 

 

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu