Orpon hallitus toimii ja käyttäytyy kuin vieras valloittajamahti

1. Antti Häkkänen A- studiossa. Mies on kutsuttu vastaamaan leikkausvalinnosta jotka ovat juuri julkistettu. Tai siis kokoomus on lähettänyt Häkkäsen vastaamaan valinnoista.

Häkkänen heti kärkeen väistää toimittajan kysymyksen ampumalla ilmoille jonkun etukäteen harjoitellun pitkän litanian. Hän väistettyään monta kertaa toimittajan kysymyksen oikeudenmukaisuudesta miskreditoi koko termin.  Niin toimii vieras valloittaja. Vieras valloittaja haluaa muuttaa valloittamansa maan kielen, sen työkalun jonka avulla maassa navigoidaan.

Häkkänen sanoo pitkän väistämisen jälkeen että oikeudenmukaisuus terminä on sellainen että siitä saa taittaa peistä.

Hetkinen. Orpo lanseerasi uuden kehysriihen Oikeudenmukaisuudella. Toimittaja tenttasi tästä. Häkkänen ei suostu keskustelemasn oikeudenmukaisuudesta.

Auto kauppias Kokoomus. Kyltti Ehjiä ja huollettuja autoja!

Asiakas kysyy : onko tämä nyt varmasti ehjä ja huollettu.

Myyjä: No ehjä ja huollettu ovat sellaisia termejä joista voi taittaa peistä loputtomiin.

Se että kokoomus jatkuvasti ihan avoimesti heikentää luottamusta sanallisiin sopimuksiin ja lupauksiin on vieraan vallan käytöstä. Se loukkaa kaikkia suomalaisia myös niitä jotka oikeasti hyötyvät siitä tulonsiirrosta jota kokoomus toteuttaa eli tulonsiirrosta yhteisestä pienille eturyhmille.

Edes varakkaat kokoomusrahoittajat ja eturyhmät eivät hyödy siitä.

Häkkänen lopetti pitkän oikeudenmukaisuusaiheen  väistölitaniansa näin : Olennainen on vaikutukset! Saadaanko velka hallintaan; saadaanko talous kasvuun.

Ei tietenkään saada. Huonoilla yritystuilla ja huononevalla kansanterveydellä ja huiputtavalla päähallituspuolueella ei saada taloutta kasvuun.

Kokoomus levittää epäluottamuksen ilmapiiriä.

Kokoomuksella ei ole isänmaata jos se ensin mainostaa toimia oikeudenmukaisena ja sitten käyttää vartin yhteistä ruutuaikaa torpatakseen keskustelun oikeudenmukaisuudesta. Huiputtava valta on vieras valta.

 

 

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu