Persuilla ei ollut vaaliohjelmaa, eikä muitakaan sitoomuksia ole

On mahdollista että että Pohjoismaissa tapahtuu tällaista: on henkilö joka on poliisi, josta on tullut kansanedustaja. Henkilöltä löytyy pidätystilanteessa ase jota hän on käyttänyt päihtyneenä anniskelupaikan ulkopuolella.

Henkilö kantaa asetta taskussaan, menee sen kanssa anniskelupaikkaan, jossa hän pyrkii hyvin nuorten naisten seuraan. Hän ei onnistu minkä jälkeen hän painii ase taskussa nuorten naisten miesseuralaisen kanssa ase taskussaan.

Sen jälkeen joko poistettuna tai oma-alotteisesti poistuen tämä poliisimies selittää sitä että kanniskelee asetta, jota heiluttelee sitä tavalla että sen piippu osoittaa toista seuruetta ja jolla hän ampuu maahan, koska hän on kokenut uhkailua.

Henkilön seurassa on toinen kansanedustaja.

Tänä 54 vuotias henkilö on Perussuomalaiset-puolueen kansanedustaja. Puolueella ei ollut vaaliohjelmaa. Se ei ilmoittanut äänesttäjilleen pyrkimyksistään eikä tavoitteistaan vaaleissa.

Puolue ei kaikesta päätellen perehdytä uusia edustajia mihinkään eettisiin sääntöihin eikä tee edustajille selväksi mikä vastuullinen asema näillä on. Päinvastoin puolue suosii ehdokasasetuksissaan henkilöitä joilla on tuomioita.

Tapahtumassa oli läsnä toinen perussuomalaiset puolueen kansanedustaja. Tämä on samalta paikkakunnalta ja tuntenee kolleegaansa jonkin verran. Hän ei tilanteiden kehittyessä ja humalatilan voimistuessa tilaa paikalle järjestysmiehiä. Kun ei ole mitään sitoomuksia niin ei ole myöskään mitään toimintakykyä vaaratilanteessa.

Eduskunnan puhemies sai tietää tapahtumasta aamupäivällä perjantaina. Hänen osallistui sen jälkeen puhemiesneuvoston kokoukseen jossa hän pimitti tiedon.

Puolueen PJ perui kaksi yleisötapahtumaa vedoten turvallisuuteen. Hän ei perunut puolueristeilyä jonka alkamispaikka oli samalla suunnalla.

Puolue-eliitti ei ole tullut lehdistön eteen kuten ei muutkaan tämän puolueen kanssa hallitusvastuuta jakava poliittinen eliitti.

Pääministeri ei ole antanut mitään lausuntoa.

Poliisia on  edustanut vain Jukka Larkio joka tuntuu keskittyvän lieventävien asianhaarojen tiputtelevaan esiintuontiin.

Tilanne tuntuu monella tavalla kauhistuttavalta.

https://www.ku.fi/artikkeli/5003398-pienikaliiperinen-ase-on-tappava-tiedotusvalineet-jattavat-olennaisen-kertomatta-vornasen-tapauksessa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010395493.html

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu