Piippu osoitti jne

Koko maailma nauraa meille kun Suomen Uutisten poliisi- informantti Jukka Larkio on saanut syötettyä kaikelle medialle  arvon kansanedustajan aseen PIIPUN osoittaneen riitakumppaneihin.

Kuinka paksua voi persujen pajunköysi oikein olla?

Kuinka vailla pääministeriä voi maa olla.

Kuinka helppoa voi olla tehdä fasistinen vallankaappaus.

Kuinka paljon turvattomuutta voi Petteri Orpo, Anna- Maja Henriksson ja Sari Essayah olla mukana levittämässä ympärilleen?

Unabomber Amerikassa jäi kiinni kielianalyysin avulla.

Kielianalyysi on nyt paikallaan. Rehti kieli poliisitutkinnassa kertoo rehdistä poliisista.

Erikoiset lauserakenteet ja luonnottoman raskaat ilmaukset kertovat korruptoituneesta poliisista.

Poliisiraportin pitäisi kuvata tapahtumia. Larkion tekstit taas on ympätty täyteen lievennyksiä.

” Ravintolan ulkopuolella 54-vuotias mies oli YLLÄTTÄEN ottanut esiin hänellä mukana olleen LUVALLISEN pieni- kaliiberisen aseen.

Larkio ymppää sanan luvallinen lauseeseen joka kertoo tilanteesta ravintolan ulkopuolella. Faktat aseesta kuuluisivat omaan lauseeseen

Falskilla sydämellä kirjoitetaan poliisiraportteja jotka ovatkin rikoksentekijän ontuvia puolustuspuheenvuoroja. Lauseen pituus osoittaa että Larkio on unohtanut tekstin luonteen jonka pitäisi olla tapahtumakertomus. Hän muuttaa sen puolustuspuheeksi. Aseen luvallisuus ei mitenkään liity tapahtumakulkuun. Se on lisätty antamaan mielikuvaa laillisuudesta; ikäänkuin olisi laillista pitää ravintolassa mukana asetta jos se on luvallinen.

Ennen oikeisto oli huolissaan maakuvasta, väitän näin ikäni ja kokemukseni pohjalta. Ilmaukset kuten ”piippu osoitti” on loukkaus suomalaisia kohtaan ja antaa meistä idioottimaisen kuvan. Jukka Larkio voi olla hyvä poliisi ja persu mutta älkää pistäkö häntä nolaamaan koko hallitusta ja koko kansaa.

Ylen tv- uutisissa la 27.4 klo 20.30 Turkkilan informantti Jukka Larkio pääsi kommentoimaan livenä. Arvatkaa mihin hän käytti koko ruutuaikansa! Hän toisti eri sanakääntein itsestäänselvyyttä, eli syyllisen humalatilaa. Hän siis halusi selittää syyllisen käytöstä ja selitti moneen kertaan sitä humalatilalla. Informaatioarvo nolla. Propaganda-arvo kymmenen.

Ja se propaganda on persupropagandaa.

 

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu