Pimeän puolen hallitus

Tervetuloa pimeälle puolelle!

Täällä on tarkoitus heikentää isänmaata ja ilahduttaa herra putinia murentamalla ainoat valtit mitä tällä katajaisella pikku kansalla on. Meillä on vain suht vahva valtio ja meillä on perinteisesti nöyrä suhtautuminen luontoon.

Tämä hallitus on iso lahjapaketti herra putinille.

Maanantaina se juhlii sitä että Alkon kaataminen ottaa ison askeleen eteenpäin. Kokoomus ja isot monopolimaiset  kauppaketjut skoolaavat sitä että Suomen valtio heikkenee  taloudellisesti ja raha pääsee estoitta virtaamaan Black Rockin kaltaisiin kv sijoitusyhtiöihon.

Valtion rinnalla on Suomessa toiminut kansalaisjärjestöjä ja ne on jo nitistetty. Satonen, Black Rock ja Putin kihertelevät onnesta ja skoolailevat sitä että kansalaistoimintaa ei ole enään. Parempi että jengi hoitaa yksinäisyyttään ja ratkoo toimeentulovaikeuksiaan sillä kauppaketjuviinaksella vaan!

Torstaina Putin ja meidän oikeistohallituksemme juhli sitä että suomalaiset lopullisesti herrojen tuella vieroitetaan ikiaikaista nöyrästä luontosuhteestaan. Se opettaa metsänomistajille että he ovat jumalia joilla on oikeus tuhota lajistoa ja saada vastikkeeksi kojun joka myy vessapaperia.

Pimentävä verho on vedetty Suomen ylle pikavauhtia.  Tuhohallitus on äärimmäisen tehokas.

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu