PS – Halla-ahon privaatti viihdyke

Tällä alustalla on käyty keskustelua siitä onko puoluejohtaja Halla-ahon ja puolueinformaatikko Purran iltapäivä jolloin he ovat kuvauttaneet itsensä mukiensa kanssa satiirintekoa vai ei.

Eittämättä itsensä viihdyttäminen kokonaisen puolueen kautta on Jussi Halla-ahon keskeinen toimi.

Ei ole millään vakavalla naamalla H-a valinnut ehdokkaita eikä asetettanut heitä asemiin.  Mika Niikko ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajana antaa Halla-aholle jatkuvasti viihdykettä. Mikä täydellinen roolitus, mikä ilo katsoa näytelmää. Ei tule tylsää.

Nauru kaikuu pimeässä. Kannattaa tosiaan lukea Nabokovin Naurua pimeässä. Se on visionäärinen romaani puolueesta nimeltä Perussuomalaiset ja sen uhrista sivistysvaltiosta nimeltä Suomi.

Signaali ulkomaailmallekin on vahva, hei täällä pienessä pohjoismaassa on viety väkeä vallan huipulle viihdeperustein. Tulkaa tänne, täällä tällaisia oman elämänsä sankareita, komediahahmoja ja pikkuvilungista tykkääviä ovimikkoja kokonaisen valtion turvakeskuksissa.

Osoittaakseen että Niikko&Vähämäki agenttitarina on viihdytyskohteelle, Halla-aholle vain hyvää showta, H-a poseeraa kohun aikana jonkun varta vasten teetetyn trollimukin kanssa kuin mikäkin Ludvig kuudestoista joka myös piti valtiota leikkipaikkanaan.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu