Pum pum

Lisään vappukuvan itsestäni. Kuitenkin Turkkilan adaptit tulevat laukomaan: korkki kiinni. Kuva on tämän päivän vapputansseista palaavasta minusta, ns selfie. Olen koristanut hattuni merkillä jossa lukee "Spola kröken" ! Olen melko ryyppäyskriittinen, lähinnä ruotsinsuomalaisen taustani johdosta. Eli Turkkilan adaptien " korkki kiinni- solvaukset valuvat kuin vesi hanhen selästä. Kovasti on painotettu kuinka pienikaliiberisella pyssyllä herra poliisikansanedustaja Vornanen uhitteli ( siis pyssy uhitteli). Tässä on painotus ollut sanalla pieni.

Nämä samat tyypit jotka huutavat ”lääkkeet” ja ”oispa sinuun sinuun osunut senkin viheiäinen punikkihuora” eli Matias Turkkilan hommaforumin adaptit, levittävät palstoilla juttuja siitä kuinka korkeintaan pieneläimen saa hengiltä tuommoisella nysällä.

Samaa tyyppiä kuin Vornasen tsekkipyssy eli ” Walter”ia käytti Stalin ykkösteloittaja Vasili Blohin. Blohinilla niitä oli salkullinen ja hänen kerrotaan (Wikipedia) mm ampuneen omakätisesti liki 7000 vankia Katynin joukkomurhassa.

Mutta pääministeri chillaa Levillä.

Jos  edellisen hallituksen  valtionvarainministerin puolueen joku kansanedustaja olisi niin paljon kuin ollut tukkanuottasilla julkisella paikalla oltaisiin lehdistössä vaadittu pääministeriä keskeyttämään mikä tahansa reissu. Ja vihaa oltaisiin lietsottu ja taottu koko liskimedian ja Haapalamedian valtavalla taidolla ja oveluudella, seiskan säestäessä.

Oikeusministeri Leena Meri vihdoinkin avasi suunsa puolueensa joensuulaisvahvistuksesta. Ei että hän olisi käsitellyt tapahtunutta oikeuden kannalta mutta kuvasi tekoa ääliömäiseksi mikä lie vähintä mitä voi sanoa.

Itse ääliö ei sitten osoitakaan mitään katumusta, mikä vaatisi henkisiä ponnistuksia, esim oikean ja väärän pohtimista, vastuun käsitteen tuntemista jne. Hänelle riittää että krapula meni ohi ja netistä voi löytää samanhenkisiä jotka ”tukevat” häntä.

Persupuolue on hyödyntänyt kovanaamaisuutta ja kovanaamoja ja niitä hyödyntää myös kokoomus. (Kaleva, Sammallahti, Wallinheimo ja mitä niitä on). Tunnen vahingoniloa kun kerrankin saavat persut maistaa omaa lääkettään.

Nyt on siis Mari Rantanen hyvesignaloija ja viheliäinen kukkahattu kun kutsuu hienon pyssyn ( lehtitietojen mukaan useamman) luvallista omistajaa eli alfaurosta ääliömäisekksi.

PS, Lisäsin tuoreen selfien. Kuitenkin Turkkilan adaptit tulevat huutelemaan ”korkki kiinni”. Kuva on pari tuntia vanha, olen palaamassa vapun katutansseista (Morris dance). Hattuuni olen kiinnittänyt muiston ruotsinsuomaisilta ajoilta, ”spola kröken”. En ole ryyppäämismyönteinen. Ruotsinsuomalaiset harvoin olevat. Turkkila- adaptien huudot valuvat kuin vesi hanhen selästä.

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu