Ruotsissakin tarkkuusammuntaa poliitikkojen ja toimittijajien kuviin

https://expo.se/2021/06/skottavla-med-politikerbilder-nazisterna-skot-prick

Pari vuotta sitten Suomessa järjestettiin äärioikeiston ampumaleiri. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/li-andersson-on-yksi-heista-joiden-kuvaa-ammuttiin-kohutulla-kesaleirilla-on-aivan-hirvittavaa-etta-tallaisia-harjoituksia-ylipaataan-jarjestetaan/7480992#gs.311wou

Sielläkin poliitikkojen, mm Antti Rinne ja Li Andersson ja lisäksi George Sorosin naamakuvat olivat maalitauluna. Leirillä oli Odineita ja myös persuaktiivi, Puheenvuorossakin muinoin kiivaasti väitellyt tamperelainen kunnallispoliitikko Seikku Kaita.

Ruotsin leirillä oli maalitauluna mm pääministeri Stefan Löven ja keskustapuolueen Annie Lööf joka on sanoutunut irti  hallitusyhteistyömahdollisuukdista ruotsidemokraattien,SD’n kanssa ja Moderaattipuolueen Ulf Kristensson ja jopa SD’n Jimmie Åkesson. Lisäksi maalitauluina oli Expon mukaan toimittajia ja juutalaisuuteen yhdistettävissä olevia henkilöitä.

Poliittinen väkivalta ja nimenomaan äärioikeistolainen poliittinen väkivalta on noussut todella hälyttävällä tavalla Suomessa. ja kaikkialla.

Ruotsin leirillä huudeltiin ” Bevara Sverige svenskt” ( suurin piirtein Pidä Ruotsi ruotslaisena) , ammuttiin ja tehtiin ns hitlertervehdyksiä.

Voi sanoa että kaikessa oikeistoekstremistisessä väkivallassa ja sen lietsomisessa aina on mukana jyrkkää ns maahanmuuttokriittisyytä.

 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu