Sinuhe Persulainen

Somessa kiertää Sinuhe Wallinheimon rakentama desinfo-ohjus. Rakennusohjeet ovat kv äärioikeiston kaikkialla käyttämät. Ei ole kuin aste-ero kouluampujilla jotka matkivat edellisiä kouluampujia ja Sinuhe Wallinheimolla joka matkii venäjämielisen äärioikeiston toimintatapaa.

Kun rehellisyys poistetaan suomalaisesta ethoksesta sillä että eliittiasemassa olevat, perinteisten puolueiden kärkipoliitikot käyttävät epärehellisyyttä avoimen röyhkeästi koirapilliensä megafoneina, on koko kansakunta vaarassa. Emme peri maata sillä vain rehellisyys maan perii. Perimme raunion missä tosin käytetään suomenkieltä mutta se ei enää ole luotettava kieli.

Putinoikeiston toiminta malli on: Tee kohu jonkun aiheen ympärille joka vihakohdetta siis sinun poliittista vastustajaa materiaalia. Laita siihen joku överiksi menevä väite joka on niin raju että mainstreammedia uutisoi tarkoituksellisesta virheestäsi.

Syntyy monia keskusteluketjuja joihin sinun koiralaumasi jalkautuu jankuttamaan niistä osista alkuperäisessä ulostulossasi jotka eivät ole virheellisiämutta eivät myöskään kovin raskauttavia.

Sinuhe Wallinheimo on epäisänmaallinen koska käyttää epärehellisyyttä koirapillinsä megafonina.

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu