Stubb ja Marin ovat toivoa antavia selviytyjiä

Samoja asenteita ja keinoja ja aiheita käytettiin Stubbia vastaan kuin Marinia. Kokoomuslaiset eivät nousseet puolustamaan Stubbia ollenkaan esim tällä palstalla.

Stubbin hampaat ja Marinin tanssi olivat samanlaisen bodysheimauksen kohteina.

Reijo Tossavainen varmaan löysi MV- lehdestä jotain ” skuuppeja” Stubbin lennoista ja kaikki oikeistoputinistit hurrasivat.

Genre oli tuttu, MVlehteä ei enää tarvita kun Seiska on lähtenyt tuttua kaavaa toteuttamaan. Keksitään jotain lentämisesta jolla kompromentalskajatechnika toimii.

Stubbia haukutaan vielä tänä päivänä täällä Puheenvuorossa tikkataulupojaksi. Siis hän ei ole Mies. Että ei ole Mies on oikeistokonservatiiveille todella kova loukkaus. Touko Aalto murrettiin tuon kaltaisella oikeistokonservatiivien ahtaalla mieskuvalla.  Kovempaa ja epäkristillisempää ei voisi olla.

Kun Stubb ja Sanna Marin jatkavat murtumatta he puolustavat hyvä kristillispohjaista demokraattista perinnettä

autoritäärisen perinteen julmuutta vastaan. Kunniotan myös Touko Aallon vetäytymistä politiikasta. Sekin on hyvä palaute agressiivisille oikeistokonservatiiveille.

Semmoinen asenneympäristö missä ministereitä sheimataan siitä että eivät ole miehiä on tukala ja ahdistava. Ja suoraan johdettavissa kuviin missä Putin ratsastaa ilman paitaa kotkan,selässä tai mikä villieläin se oli.

 


 

+4
suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu