Viisumikielto ja raha huumestoorin takana

Liikun silloin tällöin Fredan ja Roban kulmilla. Venäjänkieltä kuulee enemmän kuin vuosi sitten. Siellä lännestä nauttivat varakkaat venäläiset tyhjäntoimittajat tuovat rahaa. Venäläiset vuokraavat kalliita airbnb- asuntoja ja kalliita vuokra-asuntoja eliittialueilta.

Luultavasti venäläiset vieläkin ostelevat luksusvaatteita ja muuta luksustavaraa.

Finnair pystyy paikkaamaan menetettyjä Aasialentojaan lennättämällä venäläisiä jatkokohteisiin HelsinkiVantaalta.

Viisumukiristykset tietävät tulojen menetyksiä, ei vain Kaakkois- Suomessa vaan kansakunnan eliitin omassa kukkarossa.

Misogynia, demariviha, konservatismi narkofobia olivat pelkkää polttoainetta jota käytettiin aseena kun rahan takia yritettiin estää viisumikielto. Se ehkä myös saatiin viivästymään.

Suomettuminen on aina ollut joidenkin rahapiirien tukemaa. Toisten ei.

Toisaalta Venäjällä alkaa jo rysähdellä häviöllä olemisen seuraamuksena. Huono ajoitus huonolle ajolle. Oppositio turhaan liitti itsensä sekuliin näytelmään. Laatutietous on oppositolla vähän niin ja näin. Minkäs teet.

Tanssijoiden sheimaaminen kumpuaa samasta lähteestä kuin pridehyökkäykset. Homokielteisyys ja kohtuuton viha Pussy Riotin tanssiperfonmansseja vastaan ei pitäisi olla se latu mihin meidän oikeistomme mitenkään sekaantuu pennostensa takia. Homokielteisyys ja nuorten naisten tanssiperformanssien vainoaminen ovat putinismin eli putinin ideologian keskeisiä paaluja.

Huonosti vedetty oppositio. Sanoisinko jopa että väärin tehty.

+1
suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu