Vornasta ja oikeiston hauskaa pukeutumista

Ensimmäinen viive tiedotuksessa saattoi olla siksi että kansanedustaja sai niitä palveluja mitä on poliitikkona vähentämässä selviämisasemalla. Pörriäinen ei ole vielä lypsämässä Suomen rahoja tämänlaisista palveluista mutta se on suunta. On luonnollista että pääministeri vaan luo henkilöbrändiä mökkihaastatteluissa kun kerran ei tiedä selviääkö itse päähenkilö elossa. No ei luonnollista mutta toimii kuten ennenkin on toiminut, eli PM Orpo ei ilmaise itseään poliittisena subjektina läsnäolevasti ja artikuloidusti.

Seiskan toimittaja on tvitterissä pudottanut luvun 3 promillea . Hän meinasi että kolmen promillen humalassa sitä nyt vähän öykkäröi kuka tahansa mutta jotain irakilaisista. Hörkkö on siis persu.

Varsin persoonallisesti itseään ilmaiseva kanssakeskustelija tuli minua valistamaan että kolme promillea on joko valhe tai sitten sankarimme Vornainen on ollut vaarassa.

Meillä ei siis ole pääministeriä eikä tietoa. Vähän karvoja Vornasen ranteissa helpottaisi tiedonsaantia huomattavasti. Ylipaino ja naiseus myös. Tai edes kokemus kaupan kassalla istumisesta. Mutta Vornasella ei ole mitään noista.

Mutta siis oikeisto ei ihan huippusuorita täällä kotimaassa ja me kansalaiset vähän rypistämme kulmia.

Mutta meidän melkein kuninkaallinen oikeistopohjainen pr-ryhmämme sentään ilostuttavat. Minä kun olen muotifriiki ja oikeistotaustainen annan oikeasti täyden kympin Elina Valtosen perfomanssille. Tämä ilman ironiaa mutta huvittuneena.

Oikeistolla ja yläluokalla johon minäkin mielelläni kurkistelen on oikeasti sitä pikkuisen humoristista kepeyttä jota voi kadehtia. Seistä tuossa hienossa linnassa rusetti ohimolla ja ilme reippaana eikä ihan yhtä kliseisenä tai pelkkää yläluokkaisuutta ilmaisevana kuin Inez ja isäntäväki on upea suoritus. 10+

Elina Valtonen pitänee nenän pinnan yläpuolella tässä nuhjutarinassa missä Suomen porvaristoa edustavat puolueet kok ja rkp kahlaavat ruskeassa vellissä. Itse ovat sinne innolla menneet.

 

suburbian
Sitoutumaton Vantaa

https://twitter.com/lottokuponki?t=qFRukS0UCtg6qVcPqXa8Aw&s=09

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu