Niilo-rakas ja luxusRaamattu

Kansa alkaa jo tottumaan näihin kansanedustaja, kirkkovaltuutettu Päivi Räsäseen kohdistuneisiin, toistuviin poliisikuulusteluihin. Ai, taas!  Valtakunnansyyttäjän perusteetonta ja mielivaltaista toimintaa arvostelevat edelleen monet.

Rikosilmoituksia tehtailevat pyrkivät vaientamaan suoraselkäisen julkikristityn, toivoen muiden liittyvän joukkoon.

Kai pitäisi vielä mainita tässä yhteydessä liberaalin siiven kristityt, joita häiritsee Räsäsen kristillisyyden mainitseminen mediassa, hänhän ei ole heille oikeaa kristillisyyttä edustava henkilö. Vain joku surullinen jäänne Raamattuun sitoutuvasta ihmisestä, jolle voi nauraa Sukupuolena kissa -kirjan julkkareissa.

MTV3 -uutisten otsikossa luki Räsäsen poliisiasemalle menosta jotenkin näin:

”Raamattu mukana”

Jos uutinen noudattelisi tyylillisesti  Suomen seuratuinta huumejuttua saatettaisiin siinä mainita myös Niilo-rakas ja luxusRaamattu tuplatupsuilla, nahkaa tietenkin.  Ehkä jopa vintagea. Päivin kuulustelumeikki oli raikas, kesäinen. Se täytyy tietysti vielä todeta.

En minä voi poliiseja syyttää, heille lankesi ikävä osa kysellä, uskooko Räsänen Raamattuun ja onko sen ihan pakko.

Arkajalka Armille sanon, älä pelkää. Ei ne sinua vielä hae, vaikka luit rouvain rukouspiirissä ääneen Paavalin tekstiä. Ja jos hakeekin, niin älä pelkää. Vielä täällä on meitä, jotka puolustamme sinunkin sanan- ja uskonnonvapauttasi.

 

 

 

SusannaKoivula

Sosionomi(AMK)-kirkon nuorisotyönohjaaja,vaimo ja Aito avioliitto -vaikuttaja "Ajatuksista ei peritä tullia" -Luther <a href="https://mobile.twitter.com/SusannaKoivula" title="https://mobile.twitter.com/SusannaKoivula">https://mobile.twitter.com/SusannaKoivula</a> <a href="http://susannakoivula.com/" title="http://susannakoivula.com/">http://susannakoivula.com/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu