Kapina Titanicilla!

Eräällä Dorothealla ei kulje juuri nyt lujaa. Hänen kannellaan ihmetellään jostain Target2-saatavista ja toimeen pitäisi tulla nipun nuivien ukkojen kanssa. Nuivia siksi, etteivät ne ymmärrä kiristellä vöitä. Onko kyseessä täysi kapina? Liittolaiset käyvät vähiin. Täällä ehkä tarkkaillaan tilanteen kehittymistä huolestuneina.

Kapina alkoi Mariano Rajoyn selkäänpuukotuksesta oikeastaan samoin tein, kun oltiin päästy sopimasta miehistön ja matkustajien aterioiden lopettamisesta. Rajoy kertoi Dorothealle suoraan, että heidän kannellaan aiotaan syödä ihan hieman. Dorothea myöntyi, olettaen ettei asiasta kannata nostaa suurempaa meteliä, tai muuten kiljukauloja on paatti täynnänsä. Joku Cameron oli lähtenyt sopimustilaisuudesta pois kertomatta, paljonko ruokaa oli heidän kannelleen varastoitu. Muut naureskelivat, jotta Cameronin porukat nääntyvätkin nälkään keskenänsä, eivätkä suloisesti kaikki yhdessä.

Dorothean ongelmat eivät jääneet kuitenkaan tähän. Kölin alta uitetun Papanderoun testamentti jäi elämään. Papanderou ajatteli kysyä omalla kannellaan kaikilta, jotta käykö suunniteltu järjestely näännytyksestä. Kansivastaavasta on nyt tulossa äänestys ja oikeastaan ehdokkaat kilpailevat lähinnä siitä, kuka tunkee Dorothean sopimukset nopeiten paperisilppuriin.

Lisää kapinallisia: Rutte kertoi, että jättää kansivastaavan tehtävät, kun näännytyssopuun ei tahdottu päästä millään. Toisella kannella äänestetään vastaavasta ja suurempaa suosiota on saanut henkilö on sanonut suoraan sen, ettei Dorothea yksin voi päättää koko laivan puolesta.

Purtilon kokki, Draghi, tuli niinikään kertomaan, jotta josko sitä pitäisi kuitenkin antaa kaikille hieman purtavaa. Dorothean kansivastaavaksi junailema Monti liittyi viimeisempänä kapinakuoroon, joskin hienovaraisesti. Hän kehui Dorothean ideaa painontarkkailusta, mutta antoi aihetta pohtia tulisiko sitä noudattaa nollakalorilinjalla kuitenkaan.

Meidän kansivastaavat ovat olleet Dorothean linjoilla. Esimerkiksi Helsingin Sanomat on jo n. 2 vuotta sitten kirjoittanut, jotta ”Suomi lähtee siitä, että EU:ssa on saatava aikaan järjestelmä, jossa
talouskurista lipeämässä olevat maat laitetaan kuriin vaikka
pakkokeinoin.

0
susijumala
Perussuomalaiset Turku

Olen niukasti alta viisikymppinen toimittaja, Kreikan mantereella elellyt paluumuuttaja, makrotalouden ja frappen suurkuluttaja. Turun PS:n sihteeri (5/2013-12/2013), Turun PS:n edustaja 2014. Keskuspankkiaktivisti. Piensijoittaja.

Sähköpostiosoitteeni nykyisin: henri.myllyniemi@pp.inet.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu